ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο από τη Μινεάπολη: Η τελευταία συνομιλία της 37χρονης με τους πράκτορες της ICE

Το βίντεο από το κινητό του πράκτορα λίγο πριν σκοτώσει την 37χρονη γυναίκα
Οργή στη Μινεάπολη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας της 37χρονης Ρενέ Νικόλ Γκουντ, καθώς ένα βίντεο από το κινητό τηλέφωνο του ίδιου του πράκτορα που την πυροβόλησε έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το υλικό, που προβλήθηκε από το NBC, εντείνει το κύμα οργής στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, με τους πολίτες να απαιτούν δικαιοσύνη και την άμεση απομάκρυνση της ICE, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς των αρχών για το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Οι διάλογοι

«Εντάξει, φίλε», λέει η Γκουντ σε έναν πράκτορα. «Δεν είμαι θυμωμένη».

Ο πράκτορας περπατάει γύρω από το όχημα για να ελέγξει την πινακίδα κυκλοφορίας. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας άλλος πράκτορας φαίνεται να περπατά προς την πλευρά της οδηγού του οχήματος και διατάζει την Γκουντ να βγει.

«Βγες από το αυτοκίνητο. Βγες από το γ….ο αυτοκίνητο», ακούγεται να λέει ο πράκτορας.

Στη συνέχεια, η Γκουντ κάνει όπισθεν με το όχημα, πριν το μετακινήσει προς την κατεύθυνση του πράκτορα. Ακούγεται να λέει “γουόα” πριν ακουστούν πυροβολισμοί. Έπειτα, το όχημα της 37χρονης συγκρούεται με ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οι τοπικές αρχές, υπό την ηγεσία των Δημοκρατικών, έχουν αποκλειστεί από την έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της, την οποία διεξάγουν αποκλειστικά οι ομοσπονδιακές αρχές και κυρίως το FBI.

Σύμφωνα με το υλικό, η Γκουντ στη συνέχεια κάνει όπισθεν και κατόπιν κατευθύνει το όχημα προς τον πράκτορα, ενώ ακούγεται να λέει «γουόα», πριν πέσουν οι πυροβολισμοί. Το αυτοκίνητο της 37χρονης καταλήγει να συγκρουστεί με σταθμευμένο όχημα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου