ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: Μητέρα πούλησε το μωρό της για 2.000 ευρώ

Αδιανόητο: Μητέρα πούλησε το μωρό της για 2.000 ευρώ
Μητέρα πούλησε το μωρό της για 2.000 ευρώ
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε μια συγκλονιστική υπόθεση που ήρθε στο φως στην Ισπανία, μια 37χρονη γυναίκα συνελήφθη επειδή φέρεται να πούλησε το νεογέννητο παιδί της για 2.000 ευρώ σε ζευγάρι με προβλήματα τεκνοποίησης.

Το αδιανόητο σκηνικό

Η μητέρα, η οποία έχει ήδη έξι παιδιά – την επιμέλεια των οποίων είχε χάσει το 2022 λόγω καταγγελιών κοινωνικών υπηρεσιών για αμέλεια – γέννησε στην Κόρδοβα, όπου είχε μεταβεί για να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Μητέρα πούλησε το μωρό της για 2.000 ευρώ

Μετά τη γέννα και τη μεταβίβαση του παιδιού, η γυναίκα άλλαξε γνώμη και απαίτησε να πάρει πίσω την κόρη της, χωρίς όμως να επιστρέψει το χρηματικό ποσό, ούτε τα 1.000 ευρώ που το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι δαπάνησε για τη φιλοξενία της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα κατέθεσε μήνυση, κατηγορώντας την οικογένεια στην Κόρδοβα για απαγωγή. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της γυναίκας, του ζευγαριού και δύο συγγενών τους.

Το βρέφος τέθηκε υπό την προστασία των αρμόδιων κοινωνικών αρχών στην Κόρδοβα, όπου και παραμένει μέχρι να αποφασιστεί η μελλοντική του φροντίδα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου