Σοκ σε σχολείο: Εκπαιδευτικοί και κολλητές φίλες κάνανε σ@ξ με ανήλικους μαθητές – Κίνδυνος για 25 χρόνια φυλάκισης

Αντιμέτωπες με την κατηγορία της σεξουαλικής συνεύρεσης με μαθητές την περίοδο που εργάζονταν σε σχολείο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ βρίσκονται δύο εκπαιδευτικοί που είναι και κολλητές φίλες.
Διαβάστε επίσης: Εξευτελιστικοί ύβρεις Ντόναλντ Τραμπ κατά Μπάιντεν: « Είσαι ένας κατεστραμμένος σωρός από σκ@τ@» – Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου (Βίντεο)
Η Ράιλι Γκρίσον και η Μπρούκλιν Σούλερ που εργάζονταν σε σχολεία της Καλούν Σίτι κατηγορούνται ότι συνευρέθηκαν με μαθητές την περίοδο από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022.
Σύμφωνα με τη δικογραφία η Γκρίσον έκανε σεξ με δύο διαφορετικά αγόρια κάπου ανάμεσα στις 29 Οκτωβρίου 2021 και τις 3 Ιανουαρίου 2022 ενώ η Σούλερ κατηγορείται ότι έκανε το ίδιο με έναν άλλο μαθητή την ίδια περίοδο.
Όπως προέκυψε η Γκρίσον ήταν παράνυφος της Σούλερ στον γάμο της τον Νοέμβριο του 2022, λίγους μήνες μετά τις φερόμενες ανάρμοστες σχέσεις με μαθητές ενώ το ίδιο συνέβη και στον γάμο της πρώτης τον Οκτώβριο του 2023.
Σύμφωνα με την Daily Mail η Σούλερ φέρεται να έχει, πάντως, πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Αντίθετα ο σύζυγος της Γκρίσον όταν έγινε γνωστή η δίωξη, στις 28 Ιουνίου, έκανε ανάρτηση στα social media στην οποία έγραψε «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω».
Οι δύο γυναίκες αρχικά κρατήθηκαν σε φυλακή αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση ενώ σε περίπτωση που καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 25 ετών και πρόστιμο έως 100.000 δολάρια.






0 ΣΧΟΛΙΑ