Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Κωνσταντινούπολη: Μεγάλη φωτιά μετά από έκρηξη σε κτήριο - 7 νεκροί λένε οι πρώτες πληροφορίες (video)

Σε συναγερμό οι Αρχές

2 Απριλίου 2024 15:22
Κωνσταντινούπολη: Μεγάλη φωτιά μετά από έκρηξη σε κτήριο - 7 νεκροί λένε οι πρώτες πληροφορίες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα nea.gr, μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον τελευταίο όροφο ενός 16ώροφου κτιρίου στο Σισλί της Κωνσταντινούπολης, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 5 άτομα και να τραυματιστούν άλλοι 11.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση της Κωνσταντινούπολης, αναφέρεται ότι η φωτιά πιστεύεται ότι προκλήθηκε κατά τη διάρκεια ανακαίνισης.

Κωνσταντινούπολη: Μεγάλη φωτιά μετά από έκρηξη σε κτήριο

Σύμφωνα με μαρτυρίες, σημειώθηκε έκρηξη κοντά στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης νυχτερινού κέντρου, το οποίο ήταν κλειστό λόγω του Ραμαζανιού.

Διαβάστε ακόμη: Εύβοια: Φωτιά σε δασική έκταση

Μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά στο νυχτερινό κέντρο. Καθώς η φωτιά «φούντωνε», το κλαμπ και το κτίριο γέμισαν καπνό. Εκείνη τη στιγμή, όσοι βρίσκονταν στο κλαμπ και στο κτίριο εγκλωβίστηκαν. Μετά την ειδοποίηση, πολλές πυροσβεστικές δυνάμεις, ασθενοφόρα και υγειονομικές ομάδες στάλθηκαν στο σημείο. Ενώ 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά, 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι 4 από αυτούς σοβαρά.

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

«Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης της Κωνσταντινούπολης, 5 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 11 άτομα τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά που ξέσπασε στην οδό Y?ld?z Posta στη συνοικία Gayrettepe της περιοχής Besiktas, η οποία θεωρείται ότι προκλήθηκε από ανακαίνιση σύμφωνα με τους πρώτους προσδιορισμούς. Οι τραυματίες μεταφέρονται σε νοσοκομεία της περιοχής», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share