Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Φρικτός θάνατος για βρέφος: Η νταντά του έπεσε για ύπνο και το ξέχασε για 6 ώρες στο αυτοκίνητο - Ούρλιαζε η μητέρα μόλις έμαθε τα τραγικά νέα

Το μωρό παραδόθηκε σε νοσοκομείο μέσα σε μαύρη σακούλα από έναν ηλικιωμένο άνδρα

15 Σεπτεμβρίου 2023 08:12
Φρικτός θάνατος για βρέφος: Η νταντά του έπεσε για ύπνο και το ξέχασε για 6 ώρες στο αυτοκίνητο -  Ούρλιαζε η μητέρα μόλις έμαθε τα τραγικά νέα
Από Εύη Κουρίδου

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα μωρό μόλις 11 μηνών στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όταν η νταντά του το ξέχασε για έξι ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

Η έρευνα της αστυνομίας, που οδήγησε στη σύλληψη της 40χρονης Κρίστεν Γκρέιαμ, ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης όταν ειδοποίηθηκε για νεκρό μωρό που παραδόθηκε σε νοσοκομείο μέσα σε μαύρη σακούλα από έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Φρικτός θάνατος για βρέφος

Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τη 40χρονη, που είχε αναλάβει πριν από λίγες ημέρες να προσέχει το μωρό της 17χρονης Αριάνα Γουίκερ, εκείνη τους είπε ότι όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας αφού της τηλεφώνησε ένας φίλος της και της ζήτησε ένα πακέτο τσιγάρα, επειδή ο ίδιος φρόντιζε έναν ηλικιωμένο και δεν μπορούσε να τον αφήσει.

Θυμηθείτε επίσης: Παραλίγο... νέα υπόθεση Άρτας στην Ζάκυνθο: Ζευγάρι ξέχασε μωράκι ενός έτους στο αυτοκίνητο!

«Οπότε το μωρό μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με ένα σκυλί και το μετέφεραν σε κατάστημα, όπου η 40χρονη αγόρασε ένα πακέτο τσιγάρα και έναν χυμό», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, περί τις 8 το πρωί της Τρίτης, η Γκρέιαμ επέστρεψε στο σπίτι της, έκλεισε τα παράθυρα του αυτοκινήτου της και άφησε μέσα σε αυτό το μωρό και το σκυλί ενώ στην περιοχή επικρατούσαν θερμοκρασία 31 βαθμών Κελσίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 40χρονη νταντά έπεσε για ύπνο και ξύπνησε μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε κάπου ανάμεσα στις 14:00 και 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης. Τότε μόνο ήταν που πήγε στο αυτοκίνητο και είδε ότι τόσο το μωρό όσο και το σκυλί είχαν πεθάνει.

Φρικτός θάνατος για βρέφος

Φρικτός θάνατος για βρέφος

Φρικτός θάνατος για βρέφος

Η νταντά του μωρού είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο που θυμάται ήταν να παρκάρει και να σβήνει τη μηχανή της. Για να δικαιολογηθεί, δε, υποστήριξε ότι είχε πάρει ένα μυοχαλαρωτικό.

Όταν η ανήλικη μητέρα έμαθε τα τραγικά νέα από τη συγκάτοικό της, «άρχισε να ουρλιάζει».

Μέχρι στιγμής η 40χρονη κατηγορείται για αμέλεια, αλλά δεν αποκλείεται η κατηγορία σε βάρος της να αναβαθμιστεί σε ανθρωποκτονία.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share