Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Εξομολόγηση μητέρας «σπάει κόκκαλα»: «Το μωρό μου πάλευε 4 ολόκληρα χρόνια με το τέρας που λέγεται καρκίνος και το νίκησε»

Ο γολγοθάς για την θεραπεία

12 Σεπτεμβρίου 2023 19:02
Εξομολόγηση μητέρας «σπάει κόκκαλα»: «Το μωρό μου πάλευε 4 ολόκληρα χρόνια με το τέρας που λέγεται καρκίνος και το νίκησε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Lorena εξομολόγηθηκε τον γολγοθά που πέρασε το 6χρονο κοριτσάκι της με τον καρκίνο, για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Ο εφιάλτης ξεκίνησε όταν η Emma ήταν 20 μηνών και ευτυχώς τέλειωσαν 4 χρόνια μετά, έπειτα από μια δύσκολη περίοδο. «Αφού όλα τελείωσαν καλά, θέλω να μοιραστώ και τη δική μας ιστορία.

Το μωρό μου η Emma ήταν 20 μηνών όταν, μετά από 3 εβδομάδες εμετού και κατάπτωσης χωρίς λόγο, μας είπαν ότι υπήρχε μια επιθετική μάζα στο 4ο στάδιο ενσωματωμένη στην παρεγκεφαλίδα. Μυελλοβλάστομα Μια γροθιά στο στομάχι θα πονούσε λιγότερο!

Εξομολόγηση μητέρας: Ο γολγοθάς για την θεραπεία

Από τότε ξεκίνησε η κόλασή μας: 23 ώρες χειρουργείο για την αφαίρεση της μάζας, 2 μήνες εντατικής θεραπείας, 6 κύκλοι χημειοθεραπείας συν δύο αυτομοσχεύματα με σχετικά βλαστοκύτταρα. Έμαθε να περπατάει όταν ήταν σχεδόν 5 ετών και σήμερα που είναι 6, αρχίζει να τρέχει!

Η χρονιά που διαγνώστηκε με καρκίνο ήταν πολύ δύσκολη. Άλλαξε για πάντα όχι μόνο την καθημερινότητά μας. αλλά και τον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή! Ο καρκίνος είναι καταραμένος αλλά θεραπεύεται! Συνεχίστε να κάνετε δωρεές γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε νέες θεραπείες για αυτή την καταραμένη ασθένεια!»

Μωράκι με καρκίνο
Μωράκι με καρκίνο

Νικητής στη μάχη με τη λευχαιμία: Tο 5χρονο παιδί που η φωτογραφία με την αδερφή του συγκίνησε τον πλανήτη, τα κατάφερε!

Το 5χρονο παιδί της viral φωτογραφίας, που το παρηγορεί η αδελφή του τη στιγμή που κάνει εμετό λόγω της χημειοθεραπείας, πριν από 2 χρόνια, κέρδισε τη μάχη για τη ζωή και νίκησε τη λευχαιμία. Η εικόνα είχε συγκινήσει όλο τον πλανήτη και τώρα που τα κατάφερε η συγκίνηση είναι ακόμα πιο μεγάλη.

Πιο συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2019, η Κέιτλιν Μπουργκ από το Πρίνστον του Τέξας δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της, Μπέκετ, τότε τριών ετών, να βρίσκεται στο πλευρό του η μεγαλύτερη αδελφή του, Όμπρεϊ, τότε πέντε ετών, καθώς έκανε εμετό πάνω από μία τουαλέτα, μια αντίδραση λόγω της εξαντλητικής χημειοθεραπείας του. Η μητέρα είχε γράψει επίσης πως η Όμπρεϊ κρατούσε τον μικρότερο αδελφό της στην αγκαλιά της και τον έβαζε η ίδια στον καναπέ, καθώς ήταν πολύ αδύναμος να περπατήσει. Με την ευκαιρία, δείτε τι έκανε ένας κομμωτής σε μια καρκινοπαθή πελάτισσά του.

Ο Μπέκετ, ο οποίος διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία σε ηλικία δύο ετών, τον Απρίλιο του 2018, μετά από μια μόλυνση στο αυτί, είχε περάσει μήνες στο νοσοκομείο κάνοντας χημειοθεραπεία. Ωστόσο, σύμφωνα με τη μητέρα του, ο γιος της πήρε το «πράσινο φως», θεραπεύτηκε πλήρως από τη λευχαιμία και επέστρεψε στο σχολείο.

Posted by Kaitlin Burge on Tuesday, September 21, 2021

Όπως τόνισε η μητέρα του «η κατάστασή του ξεκίνησε μέσα σε μία νύχτα με λοίμωξη στο αυτί. Δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που να υποδήλωνε ή να μας έδειχνε ότι ήταν καρκίνος».

Η μητέρα του μικρού Μπέκετ, η οποία έχει δύο παιδιά ακόμη, αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες αυτές το 2019, για να δείξει τη σημασία της οικογένειας σε περιόδους κρίσης και όπως υπογραμμίζει “η Όμπρεϊ εξακολουθεί να παίζει τον ρόλο του προστάτη για τον αδελφό της”, αποκαλύπτοντας πως τα αδέλφια έχουν δημιουργήσει έναν «αναντικατάστατο δεσμό», λόγω της ασθένειάς του.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share