Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Θρίλερ στις ΗΠΑ: Δολοφόνησε τα παιδιά της και τα έκρυψε στην μπανιέρα

Αποτρόπαιη πράξη της μητέρας

28 Νοεμβρίου 2022 09:49
Θρίλερ στις ΗΠΑ: Δολοφόνησε τα παιδιά της και τα έκρυψε στην μπανιέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στο Μπρόνξ, όπου μία μητέρα σκότωσε τα δύο της μικρά παιδάκια και τα έκρυψε στην μπανιέρα. Οι αστυνομικοί έφυγαν από ένα σπίτι στο Μπρονξ χωρίς να γνωρίζουν ότι τα πτώματα δύο μικρών αγοριών βρίσκονταν στην μπανιέρα.

Δείτε επίσης λετπτομέρειες για το μακελειό στην Βραζιλία

Οι αστυνομικοί είδαν νερά στο πάτωμα του μπάνιου, αλλά η μπανιέρα ήταν γεμάτη με ρούχα που έκρυβαν τα μικροσκοπικά πτώματα. Σύμφωνα με τις αρχές οι αστυνομικοί δεν είχαν λόγο να πιστεύουν ότι τα παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι, αφού ένας γείτονας είπε στην αστυνομία ότι ήταν με τον πατέρα τους.

Ο πατέρας των αγοριών απαρηγόρητος ανακάλυψε μισή ώρα μετά νεκρά τα δύο άτυχα παιδιά μέσα στην μπανιέρα περίπου.

Οι νέες λεπτομέρειες στη συγκλονιστική υπόθεση που συνέβη το Σάββατο προέκυψαν όταν ένας μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι η μητέρα φώναζε: «Τι έκανα; Τι έκανα;!» ενώ περιφερόταν έξω από το σπίτι πριν ανακαλυφθούν τα πτώματα των αγοριών.

Η 22χρονη μητέρα η οποία, σύμφωνα με γείτονα, είχε στο παρελθόν ψυχολογικά προβλήματα, κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο παιδιών της 3χρονων και 11 μηνών αντίστοιχα.

Η μητέρα με το ένα από τα δυό της παιδιά

Τα μικρά αδελφάκια βρέθηκαν με «πολλαπλές μαχαιριές» στο λαιμό και το σώμα τους στην μπανιέρα του καταφυγίου αστέγων στο 246 Echo Place. Τους ανακάλυψε ο πατέρας τους σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία βρήκε τη μητέρα των αγοριών γυμνή και «να συμπεριφέρεται παράλογα» ενώ φέρεται να έβαλε φωτιά στην κουζίνα.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τη μητέρα στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζουν ότι είχε δολοφονήσει τα παιδιά της.

Ο πατέρας των παιδιών είπε στην αστυνομία ότι είχε φύγει από το σπίτι την Παρασκευή μετά από καυγά και κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του εκείνη τη νύχτα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share