Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Φρικαλέο έγκλημα στο Τέξας: Έδενε τα παιδιά και τα έβαζε να πιουν χλωρίνη (video)

Αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

21 Οκτωβρίου 2022 12:19
Φρικαλέο έγκλημα στο Τέξας: Έδενε τα παιδιά και τα έβαζε να πιουν χλωρίνη (video)
Πηγή: Youtube
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη έχει προκαλέσει μια υπόθεση στο Τέξας, η οποία αποκαλύφθηκε όταν δύο παιδιά δραπέτευσαν από το σπίτι τους για να ζητήσουν βοήθεια.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο Τέξας: 4χρονος πήγε στο σχολείο με γεμάτο όπλο – Συνελήφθη ο πατέρας του

Τα δίδυμα 16 ετών αποκάλυψαν ότι η «μητέρα» τους τα ανάγκαζε να πίνουν χλωρίνη, την οποία έριχνε και στα γεννητικά τους όργανα, τα χτυπούσε με μεταλλικές ράβδους και τα τάιζε σάντουιτς με μουστάρδα μία φορά την εβδομάδα.

Η μητέρα, Zaikiya Duncan, 40, και ο φίλος της Jova Terrell, 27, έφυγαν από το σπίτι όταν έμαθαν ότι τα δίδυμα είχαν δραπετεύσει και συνελήφθησαν αργότερα την ίδια ημέρα στο Baton Rouge, τέσσερις ώρες μακριά οδικώς, στη γειτονική Λουιζιάνα.

Από τα στοιχεία και τις φωτογραφίες φαίνονταν τα παιδιά γυμνά και δεμένα με χειροπέδες, είχαν βαθιά κοψίματα, μώλωπες και ουλές στους καρπούς και τους αστραγάλους τους, όπως και σε άλλα μέρη του σώματός τους.Τα άλλα πέντε παιδιά, ηλικίας 7 έως 14 ετών, μεταφέρθηκαν σε υπηρεσίες παιδικής προστασίας.

Ο πατέρας των παιδιών, ο Νίκολας Μενίνα, φωτογράφος και διευθυντής μέσων ενημέρωσης μιας Βαπτιστικής Ευαγγελικής μεγαλοεκκλησίας, που ζει στο Baton Rouge με τη σύζυγό του, είπε στην DailyMail ότι δεν ήθελε να σχολιάσει. Τα παιδιά είπαν στους αστυνομικούς ότι η μητέρα τους έριχνε χλωρίνη στον λαιμό και στα γεννητικά τους όργανα μέχρι να τους κάψει το δέρμα.

Τέξας: Πανικός με πυροβολισμούς σε αεροδρόμιο - Γυναίκα η δράστιδα (Video)

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο Dallas Love Field στο Τέξας, όπου τρομοκρατημένοι επιβάτες άρχισαν να κρύβονται κάτω από τις καρέκλες, μετά τις αναφορές για πυροβολισμούς.

Ένας άνθρωπος φέρεται να «πυροβόλησε στον αέρα» στον έλεγχο αποσκευών στην περιοχή του αεροδρομίου και ακολούθησαν σκηνές τρόμου.

Δείτε επίσης: Νέα τραγωδία στο Τέξας: Φρίκη με το «φορτηγό του θανάτου» – 46 μετανάστες νεκροί (Video)

«Η αστυνομία του Ντάλας ερευνά και θα ενημερώσει τα μέσα ενημέρωσης, όταν υπάρξουν διαθέσιμες πληροφορίες», ανέφερε αρχικά η αστυνομία.

«Μια ομάδα ανθρώπων έτρεχε και φώναζε ‘τρέξτε’ και όλοι κρυφτήκαμε αμέσως. Δεν μας έχει κοινοποιηθεί τίποτα», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Όλα φαίνεται να είναι ήρεμα τώρα. Ήταν σίγουρα μια τρομακτική εμπειρία για όλους».

Άλλοι μάρτυρες είπαν: «Έπεσαν πυροβολισμοί στον αέρα. Ο κόσμος άρχισε να κρύβεται και να τρέχει. Μέσα σε λίγα λεπτά, το Dallas PD χειρίστηκε την κατάσταση. Δεν πιστεύω κανέναν, αλλά ο δράστης τραυματίστηκε».

Γυναίκα η δράστιδα – Την εξουδετέρωσαν

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, δράστιδα της επίθεσης ήταν μια γυναίκα, την οποία, στη συνέχεια, πυροβόλησαν αστυνομικοί.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της, ενώ άγνωστα παραμένουν τα κίνητρά της.

Δεν έχουν αναφερθεί άλλοι τραυματισμοί.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share