Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βασιλιάς Κάρολος Γ' - Ιστορική στιγμή για τη Βρετανία: Το πρώτο του διάγγελμα ως κάτοχος του θρόνου - «Ήταν παράδειγμα για μένα» (video)

Φανερά συγκινημένος απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό

9 Σεπτεμβρίου 2022 20:08
Βασιλιάς Κάρολος Γ' - Ιστορική στιγμή για τη Βρετανία: Το πρώτο του διάγγελμα ως κάτοχος του θρόνου - «Ήταν παράδειγμα για μένα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρώτο του διάγγελμα ως βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου απηύθυνε ο Κάρολος, μία ημέρα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Κάρολος έφτασε νωρίς το απόγευμα (9/9) στο Μπάκιγχαμ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Καμίλα και αφού συναντήθηκε με την πρωθυπουργό Λιζ Τρας, ξεκίνησε την προετοιμασία για τα πρώτα του λόγια ως μονάρχης στον βρετανικό λαό.

Δείτε την ομιλία του βασιλιά Κάρολου:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η... προφητική Λίτσα Πατέρα είχε γράψει πως θα ενεργοποιηθεί πάλι το δυσαρμονικό «Τ» της - «Ανατριχιάζω»

Στα 96 της χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης (08/09) και αποτελεί πρώτη είδηση σε όλο το κόσμο αφού η Μεγάλη Βρετανία πενθεί για την επτά δεκαετίες βασίλισσα του.

Το πρωί της Παρασκευής (09/09), στον «αέρα» του «Πρωινού» του Ant1 έφτασε η ώρα της αστρολογίας και η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που είχε κάνει στο περιοδικό της πριν από ένα χρόνο και αναφερόταν στο δυσαρμονικό «Τ» της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Από τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από έναν χρόνο, είχα γράψει άρθρο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αναλύοντας το αστρολογικό προφίλ της. Η βασίλισσα, Ταύρος πρώτων ημερών, είχε μεγάλο σταυρό που σήμαινε ότι είχε να περάσει στη ζωή της πολλά» είπε η Λίτσα Πατέρα.

«Τότε έγραφα λοιπόν πως το δυσαρμονικό “Τ” που έχει Άρη, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα δηλώνει και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αλλά και τη δύναμή της να επιβάλλει τη θέλησή της. Πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτό το “Τ” σύντομα θα ενεργοποιηθεί και πάλι φέρνοντας αντίστοιχες δυσκολίες στο προσκήνιο.

Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε. Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία. Η Βασίλισσα είχε την σοφία να λειτουργήσει σωστά και να αντέξει πάνω σε αυτό το Τ», κατέληξε η Λίτσα Πατέρα.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share