Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο τροχαίο στην Τουρκία: Φορτηγό πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε βαν – Ο οδηγός εκτοξεύτηκε στον αέρα

Δείτε το βίντεο

19 Αυγούστου 2022 15:27
Απίστευτο τροχαίο στην Τουρκία: Φορτηγό πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε βαν – Ο οδηγός εκτοξεύτηκε στον αέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους της Άγκυρας, με ένα φορτηγό να πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα βαν και τον οδηγό του δεύτερου οχήματος να εκτοξεύεται στον δρόμο.

Δείτε επίσης: Πολύνεκρο τροχαίο: 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέντε τραυματίστηκαν σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη σφοδρή σύγκρουση σε διασταύρωση της τουρκικής πρωτεύουσας.

Το βαν πιθανότατα πέρασε με κόκκινο (τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στη διασταύρωση φαίνονται να είναι σταματημένα και να περιμένουν στο φανάρι) και εκείνη την ώρα από τον κάθετο δρόμο ένα φορτηγό πέφτει πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.

Από τη δύναμη της σύγκρουσης καταστράφηκε η καμπίνα του βαν με τον οδηγό να εκτοξεύεται στον αέρα και να προσγειώνεται στον δρόμο, αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος.

Οι περαστικοί έτρεξαν γρήγορα για να ελέγξουν αν ο οδηγός ήταν καλά μετά το τρομακτικό τροχαίο, αλλά η κατάστασή της υγείας του δεν έχει γίνει γνωστή.

Σοκ στο Περού: Τουλάχιστον 16 νεκροί από πτώση μικρού φορτηγού σε γκρεμό (Video)

Δεκαέξι επιβαίνοντες σε φορτηγάκι, ανάμεσά τους παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στο Περού όταν το όχημα έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων, ανακοίνωσε η αστυνομία χθες Κυριακή.

Δείτε επίσης: Ανείπωτη τραγωδία με νεκρούς γονείς μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού τους: Ξεψύχησαν στη ΛΕΑ της Ιονίας Οδού - Τους παρέσυρε ΙΧ (video)

Το δυστύχημα έγινε προχθές Σάββατο σε δρόμο ανάμεσα στη Μασαμάρι και την Πουέρτο Οκόπα, σε απομονωμένη περιοχή στην περιφέρεια Χουνίν (κεντρικά), στη ζούγκλα.

«Ο απολογισμός που έχουμε είναι 16 νεκροί και ένας τραυματίας μετά την πτώση του αυτοκινήτου σε γκρεμό 200 μέτρων», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Μασαμάρι.

Στο φορτηγάκι επέβαιναν κυρίως αγρότες που πήγαιναν «να δουλέψουν στα αγροκτήματά τους», σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ανάμεσα στα πτώματα που ανέσυραν πυροσβέστες και αστυνομικοί συγκαταλέγονται αυτά παιδιών, γυναικών, ηλικιωμένων και του οδηγού.

Μόνο ένας από τους επιβαίνοντες επέζησε. Νοσηλεύεται τραυματισμένος στη Χουνίν.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως διενεργούν έρευνα για το δυστύχημα.

Τα τροχαία είναι συχνά στο Περού, με κυριότερα αίτια την ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, την άσχημη κατάσταση του οδικού δικτύου, την έλλειψη σήμανσης και ελέγχων από τις αρχές.

Τον Φεβρουάριο, λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό στην Ταγιαμπάμπα, στο βόρειο τμήμα της χώρας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν είκοσι άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι τριάντα.

Σοκ στο Περού: Νεκροί 20 δημοσιογράφοι από κορωνοϊό

Είκοσι δημοσιογράφοι πέθαναν στο Περού τις τελευταίες εβδομάδες αφού προσβλήθηκαν από τον νέο κορωνοϊό, οι περισσότεροι ενώ έκαναν ρεπορτάζ για την πανδημία που σαρώνει στην χώρα, ανακοίνωσε σήμερα η εθνική ένωση δημοσιογράφων της χώρας (ANP).

"Την 1η Ιουνίου, ο αριθμός των συναδέλφων που πέθαναν (από τον κορωνοϊό) ανερχόταν στους 20", είπε η Ζουλιάνα Λαΐνες, η εκτελεστική γραμματέας της ένωσης.

Νεκροί 20 δημοσιογράφοι από κορωνοϊό

Οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους μολύνθηκαν κάνοντας ρεπορτάζ σε εστίες της ασθένειας, όπως σε αγορές και σε νοσοκομεία. "Πήγαν στα νοσοκομεία, που είναι εστίες μόλυνσης, με μάσκες φτιαγμένες στο σπίτι τους", εξήγησε η Λαΐνες, καταγγέλλοντας τα ελλιπή μέτρα προστασίας για τους συναδέλφους της.

"Ο θάνατος των δημοσιογράφων από την Covid-19 επιβεβαιώνει την κατεπείγουσα ανάγκη να αναλογιστούμε στην έλλειψη προστασίας και την επικινδυνότητα του επαγγέλματος", πρόσθεσε.

Το Περού είναι η δεύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής, μετά τη Βραζιλία, που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Τα κρούσματα ξεπερνούν τα 170.000 και οι νεκροί τους 4.600.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share