Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πολύνεκρο τροχαίο: 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέντε τραυματίστηκαν σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Τραγωδία στην Νιγηρία

2 Αυγούστου 2022 20:20
Πολύνεκρο τροχαίο: 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέντε τραυματίστηκαν σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη νοτιοδυτική Νιγηρία.

Ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης (τοπική ώρα) όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό σε δρόμο της πόλης Έπε, στην πολιτεία του Λάγος. Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, τα δύο οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, 16 άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια, πέντε τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ άλλοι δύο με ελαφρύτερα τραύματα δεν χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα. Ανέφερε επίσης ότι οι αρχές εκτιμούν πως το δυστύχημα προκλήθηκε λόγω περιορισμένης ορατότητας και απρόσεκτης οδήγησης, διευκρινίζοντας πως η έρευνα για τα αίτια είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανείπωτη τραγωδία με νεκρούς γονείς μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού τους: Ξεψύχησαν στη ΛΕΑ της Ιονίας Οδού - Τους παρέσυρε ΙΧ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί (1/8) στα διόδια της Ιονίας Οδού στο ύψος του Τερόβου στο ρεύμα προς Ιωάννινα. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ζευγάρι με το ΙΧ του σταμάτησε στη ΛΕΑ για να εξετάσει πρόβλημα στο αυτοκίνητο.

Άλλο διερχόμενο όχημα όμως φαίνεται πως δεν τους είδε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το σταματημένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό και των δύο. Οι προσπάθειες των διασωστών ήταν μεγάλες ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ιωαννίνων ο άνδρας κατέληξε επιτόπου και η γυναίκα κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Σοκ με τον φρικτό θάνατο φοιτητή στο ασανσέρ την ώρα που έκανε μετακόμιση στις Σέρρες: Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του - «Βοηθούσε άπορους και αδέσποτα ζώα» (video)

Τραγική λεπτομέρεια ότι όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 10χρονου γιου τους. Μεγάλη ουρά οχημάτων έχει σχηματιστεί στο σημείο καθώς ο δρόμος έκλεισε.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share