Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Ηλίας Λοϊζίδης

Θρήνος στην Κύπρο

2 Αυγούστου 2022 15:01
Πέθανε ο Ηλίας Λοϊζίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε βαρύ πένθος βύθισε την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου, ο θάνατος του Υπαστυνόμου Ηλία Λοϊζίδη, που σε ηλικία 55 ετών απεβίωσε το πρωί της Κυριακής 31/07.

Επίσης, ο Τάκης Κουνναφής απεβίωσε στα 77 του χρόνια τις πρωινές ώρες μετά από μακρά δοκιμασία της υγείας του, αφήνοντας πίσω του μια ιστορία στον «Φιλελεύθερο», στα «Νέα» της ΕΔΕΚ, στο κυπριακό Παρασκήνιο, στην Μάχη, στην ενημέρωση στον ελληνικό χώρο με τις ανταποκρίσεις του στα Νέα των Αθηνών και στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Ηλίας Λοϊζίδης, εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου στις 6 Νοεμβρίου 1989, σε ηλικία 22 ετών.

Υπηρέτησε στην Αστυνομία με πολυετή υπηρεσία σε διάφορες Διευθύνσεις, Υπηρεσίες και Μονάδες των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λευκωσίας και Λάρνακας, καθώς και στο Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου, όπου υπηρέτησε μέχρι και πριν τον θάνατό του.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Πέθανε ο Ηλίας Λοϊζίδης

Η κηδεία του θα τελεστεί μεθαύριο Πέμπτη 4 Αυγούστου, 2022 από τον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου στην Καλλιθέα, καταλήγει η ανακοίνωση, όπως αναφέρει το sigmalive.com

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share