Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Δανία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη - Γίνεται λόγος για πολλά θύματα (video)

Άγνωστο παραμένει αν πρόκειται για έναν ή περισσότερους δράστες

3 Ιουλίου 2022 20:08
Φρίκη στη Δανία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη - Γίνεται λόγος για πολλά θύματα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης στη Δανία. Ειδικότερα, η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα Κοπεγχάγη την Κυριακή (3/7), όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Δείτε επίσης: Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Το χρονικό της συμπλοκής σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους με δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες - Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών και η καταδίωξη που συνεχίζεται

Η αστυνομία της Κοπεγχάγης ανέφερε στο Twitter ότι αστυνομικοί μετέβησαν στο εμπορικό κέντρο μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Συνέστησαν στους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο εμπορικό κέντρο να παραμείνουν στη θέση τους και να περιμένουν τη βοήθεια των Αρχών.

Ανατροπή με το θρίλερ στα Κάτω Πατήσια: Δεν υπήρξε τροχαίο ατύχημα – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η συμπλοκή με τους τρεις νεκρούς!

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η αστυνομία πίσω από την αιματηρή συμπλοκή σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με στόχο να λύσουν διαφορές που έχουν προκύψει από υποθέσεις ναρκωτικών.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, είχαν συλληφθεί δυο από τα άτομα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Αρχικά ήταν επτά συνολικά στην διασταύρωση στα Κάτω Πατήσια, όπου συναντήθηκαν κι εκεί βγήκαν τα όπλα.

Δυο από αυτούς των αντίπαλων «ομάδων» είχαν συλληφθεί και θεωρούσαν η μια την άλλη ομάδα υπεύθυνη, ότι είχαν δοθεί πληροφορίες στην αστυνομία, για αυτό και έδειξαν οι συλλήψεις, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ. Έτσι, έφτασαν στην αιματηρή συμπλοκή.

Θεοδωρικάκος: «Η ΕΛ.ΑΣ. δρα αποτελεσματικά απέναντι στο έγκλημα»

Πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε ξανά τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών στο αιματηρό περιστατικό στην Αθήνα.

«Έκαναν το καθήκον τους με αυτοθυσία σώζοντας ζωές. Είναι καλύτερα στην υγεία τους οι δύο αστυνομικοί, έχουν χειρουργηθεί. Σταθήκαμε στο πλευρό τους και στο πλευρό των οικογενειών τους», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος εξερχόμενος από το νοσοκομείο 401.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share