Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικές ώρες για τη Βασίλισσα Ελισάβετ - «Είναι πλέον καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι»

Δυσάρεστη εξέλιξη στην υγεία της

21 Μαρτίου 2022 19:24
Τραγικές ώρες για τη Βασίλισσα Ελισάβετ - «Είναι πλέον καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία δήλωση «βόμβα» προχώρησε ο Βρετανός ηθοποιός, Κρίστοφερ Μπίγκινς, καθώς ισχυρίζεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ πλέον βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι και αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις. «Η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι και ακυρώνει πολλές από τις υποχρεώσεις της επειδή είναι περήφανη και δεν θέλει κανείς να τη δει να δυσκολεύεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βρετανός ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Πυρ και μανία η βασίλισσα Ελισάβετ: Αναβάλλει τη δεξίωση προς τιμήν του Διπλωματικού Σώματος

Ο Κρίστοφερ Μπίγκινς, στις δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας (21/3) στο GB News, τις οποίες επικαλείται σε δημοσίευμά της η Daily Mail, ανέφερε πως «έχω ακούσει πως ο λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ δεν παρίσταται σε πολλές από τις εκδηλώσεις που θα έπρεπε να πάει και τις ακυρώνει, είναι επειδή βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν θέλει να τη δουν, είναι πολύ περήφανη. Είναι η σημαντικότερη μονάρχης μας όλων των εποχών. Είναι πολύ λυπηρό και ελπίζω να μπορέσει να κάνει τους εορτασμούς της επετείου της στη βασιλεία».

Βασίλισσα Ελισάβετ καροτσάκι

Οι δηλώσεις του Κρίστοφερ Μπίγκινς στρέφουν το ενδιαφέρον στις πρόσφατες αναφορές για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι έχουν καταστρώσει ένα σχολαστικό «στρατιωτικού τύπου» σχέδιο για να μεταφερθεί η 95χρονη βασίλισσα στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου την επόμενη εβδομάδα. Το σχέδιο λέγεται ότι περιλαμβάνει τη μεταφορά της βασίλισσας από το Κάστρο του Ουίνδσορ στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με ελικόπτερο, την επιβίβασή της σε αυτοκίνητο και τη χρήση οθονών για την προστασία της από τους φωτογράφους.

Η φωτογραφία που «στοιχειώνει» την Ελισάβετ

Μια πηγή των Ανακτόρων είπε στην Daily Mail ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θέλει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε αναπηρικό καροτσάκι, επειδή τη «στοιχειώνει» μια φωτογραφία της αδερφής της, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, σε αναπηρικό καροτσάκι λίγους μήνες πριν τον θάνατό της. Άλλωστε, έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις με μπαστούνι, ποτέ όμως καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Όμως, πλέον, υπάρχουν και φήμες ότι τοποθέτησε ανελκυστήρες φιλικούς για αμαξίδια στο αγαπημένο της εξοχικό, το Craigowan Lodge. Αλλά, σύμφωνα με πηγές, η βασίλισσα είναι αποφασισμένη να παραστεί στο μνημόσυνο του συζύγου της, του πρίγκιπα Φιλίππου, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών.

Η Βασίλισσα θέλει να περπατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο και μέχρι στιγμής έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει αναπηρικό καροτσάκι δημόσια. Όμως, σύμφωνα με τη Sun, υπάρχει και η επιλογή να περπατά υποβασταζόμενη, ώστε να μπορεί να μετακινηθεί γύρω από το The Cloisters, το νότιο και το ανατολικό τμήμα, πιο γρήγορα και με άνεση. Η Ίνγκριντ Σιούαρντ, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Majesty, είπε στη Sun: «Είναι κατανοητό ότι η βασίλισσα δεν θέλει να τη δουν σε αναπηρικό καροτσάκι. Αλλά ως αρχηγός του κράτους και κάποια που θέλει ο κόσμος να δει και πρέπει να δει, μπορεί να δεχθεί να εμφανιστεί σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να βεβαιωθεί ότι δεν έχετε τραβήξει φωτογραφίες.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share