Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυρ και μανία η βασίλισσα Ελισάβετ: Αναβάλλει τη δεξίωση προς τιμήν του Διπλωματικού Σώματος

Αυτός είναι ο λόγος!

1 Μαρτίου 2022 20:18
Πυρ και μανία η βασίλισσα Ελισάβετ: Αναβάλλει τη δεξίωση προς τιμήν του Διπλωματικού Σώματος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ανέβαλε την επικείμενη ετήσια δεξίωση που θα πραγματοποιούσε η βασιλική οικογένεια προς τιμήν του Διπλωματικού Σώματος, ακολουθώντας τη συμβουλή του Υπουργείου Εξωτερικών.

Παράλληλα, η Βασίλισσα Ελισάβετ δε βρίσκεται στα καλύτερά της, με τη μονάρχη να νοσεί με κορωνοϊό και το παλάτι να αποφεύγει να τοποθετηθεί, κάνοντας τις φήμες να «φουντώνουν» ακόμη περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, η μονάρχης αποφάσισε να ακυρώσει προς το παρόν τη δεξίωση που θα λάμβανε χώρα στο Κάστρο του Windsor, όπου θα παραβρίσκονταν διάφορα μέλη της βασιλικής οικογένειας και 500 μέλη του διπλωματικού σώματος, μία εξέλιξη που αφορά τη δυσμενή κατάσταση στην Ουκρανία.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως το event θα καθυστερήσει, αλλάζοντας την ημερομηνία της 2ας Μαρτίου, που ήταν προγραμματισμένο, σύμφωνα με τη συμβουλή του υπουργείου Εξωτερικών.

 Πυρ και μανία η βασίλισσα Ελισάβετ: Αναβάλλει τη δεξίωση προς τιμήν του Διπλωματικού Σώματος

Όπως γίνεται φανερό, η πρόσφατη ματαίωση δεν έχει να κάνει με την κατάσταση υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία πριν από μερικές ημέρες διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Εξαιτίας αυτού, η μονάρχης αναγκάστηκε να ακυρώσει μία σειρά από διαδικτυακές συναντήσεις της, όμως όπως όλα δείχνουν η αναβολή της δεξίωσης έχει να κάνει καθαρά με τις εξελίξεις από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πρόσφατα, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αναφέρθηκαν στο δυσάρεστο γεγονός, δηλώνοντας την υποστήριξή τους στους ανθρώπους της Ουκρανίας σε επίσημη ανακοίνωση, ενώ, επίσης, έκαναν ένα σχόλιο κατά την παραλαβή του βραβείου τους προς τιμήν του φιλανθρωπικού τους έργου. Αλλά και ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν μία σπάνια ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις, κάτι που δεν τους έχουμε συνηθίσει, δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στον λαό της Ουκρανίας και στον πρόεδρο Zelensky.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share