Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τραγωδία στον αθλητισμό - Σκοτώθηκε προπονητής της Σαχτάρ

Μεγαλώνει ο αριθμός των θυμάτων που έχουν σχέση με τον αθλητισμό

3 Μαρτίου 2022 18:47
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τραγωδία στον αθλητισμό - Σκοτώθηκε προπονητής της Σαχτάρ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται καθημερινά, με τον αθλητισμό να πληρώνει κι αυτός βαρύ τίμημα για όσα γίνονται μετά τη ρωσική εισβολή, αφού ακόμη ένας «δικός του άνθρωπος» και συγκεκριμένα ένας από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής της Σαχτάρ Ντόνετσκ έχασε τη ζωή του από σφαίρα, όπως δήλωσε ο γενικός αρχηγός του συλλόγου.

Δείτε επίσης: Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: «Αν συνεχιστεί ο πόλεμος θα είναι το τέλος του κόσμου» - Νέα δραματική έκκληση Ζελένσκι

Η Ουκρανία προσπαθεί να αντισταθεί όσο μπορεί στους Ρώσους αλλά καθημερινά καταγράφει απώλειες και ανάμεσα σε αυτές είναι και ένας προπονητής των ακαδημιών της Σαχτάρ. «Ένας από τους υπαλλήλους μας σκοτώθηκε χθες. Ένας προπονητής παιδιών. Η σφαίρα από ένα όπλο τον σκότωσε. Η Ρωσία σκοτώνει τους Ουκρανούς, σταματήστε αυτή την τρέλα. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί, κάθε ένας από εσάς θα είναι ένοχος και υπεύθυνος για τα εγκλήματα που διαπράττονται», δήλωσε σχετικά ο Σεργκέι Πάλκιν, γενικός αρχηγός της Σαχτάρ.

Παράλληλα, με τον συγκεκριμένο θάνατο καταγράφει ακόμη μία απώλεια ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο στην Ουκρανία, αφού έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους και οι ποδοσφαιριστές Βιτάλι Σάπιλο και Ντμίτρο Μαρτινένκο.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσοι στρατιώτες κρατούν στα χέρια χειροβομβίδες και απειλούν πολίτες

Πόλεμος στην Ουκρανία: Την παράδοση των Ουκρανών που μένουν στην πόλη Κονοτόπ ζητά Ρώσος στρατιώτης και για να καταστήσει ξεκάθαρη την απειλή του, στα χέρια του κρατά δύο χειροβομβίδες, περπατώντας ανάμεσά τους.

Δείτε επίσης: «Θα κυκλοφορήσει βίντεο με τον Ζελένσκι νεκρό!» - Προειδοποίηση του Υπουργείου Πληροφοριών της Ουκρανίας

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον Ρώσο στρατιώτη να κρατά δύο χειροβομβίδες κι ενώ περνούσε μέσα από ένα πλήθος εξαγριωμένων Ουκρανών πολιτών που φώναζαν «ντροπή».

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share