Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παναγιά Σουμελά: Αυτός είναι ο DJ που προκάλεσε σάλο και έντονες αντιδράσεις με το «rave party» (video)

Ο παγκοσμίως άγνωστος Τούρκος DJ

8 Φεβρουαρίου 2022 20:46
Παναγιά Σουμελά: Αυτός είναι ο DJ που προκάλεσε σάλο και έντονες αντιδράσεις με το «rave party» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανείς δεν γνώριζε τον Αχμέτ Σεντερζί (Ahmet Şenterzi) στην Ελλάδα μέχρι… χθες. Κι από ό,τι φαίνεται, από σχετικό ρεπορτάζ μεταξύ Τούρκων δημοσιογράφων, blogger, ερευνητών και σεφ, ούτε και στην αχανή χώρα του έχει κάποια φήμη ή είναι γνωστός ως DJ. Ως επιχειρηματία ενδεχομένως τον γνωρίζουν στην περιοχή του.

Το... θαύμα του Βύρωνα; Συνεχίζει να δακρύζει η εικόνα της Παναγίας ενάμιση χρόνο μετά! (video)

Τον μάθαμε όμως όλοι μέσα σε μια μέρα τον Αχμέτ Σεντερζί από το διαβόητο «rave party» στην Παναγιά Σουμελά, που υποτίθεται παραμένει επτασφράγιστη για επισκευές κι αναστηλώσεις.

Έχοντας τη βάση του την Τραπεζούντα του Πόντου, όπως προκύπτει από τους λογαριασμούς του στο Instagram, ο κεμαλιστής κοσμικός επιχειρηματίας της εστίασης, διατηρεί ένα μοδάτο μαγαζί, πάνω στην άμμο, με σύγχρονη κουζίνα, που θα μπορούσε να βρίσκεται στη Χαλκιδική, στην αθηναϊκή Ριβιέρα ή στην Κύπρο.

Αναζητώντας στοιχεία για την ταυτότητα, τα πιστεύω του, αλλά και τους λόγους που επεδίωξε να βρεθεί, παράτυπα, στη Μονή που αυτή την περίοδο πρέπει να είναι κλειστή για όλους τους επισκέπτες στο πλαίσιο σοβαρών εργασιών αποκατάστασης, εξωραϊσμού, γεωλογικής και γεωτεχνικής έρευνας και στήριξης των βράχων, για ένα πάρτι, βρίσκουμε ανάμεσα στα burger, τις περίτεχνες σαλάτες και τα fusion πιάτα, με φόντο τη θάλασσα, τη μορφή του Κεμάλ Ατατούρκ με την πασίγνωστη υπογραφή του.

Και μια μοιραία ημερομηνία: 19 Μαΐου 1919. Η ημέρα που ο ηγέτης των Νεότουρκων αποβιβάζεται στη Σαμψούντα για να ξεκινήσει τη δεύτερη και πιο άγρια φάση της Ποντιακής Γενοκτονίας. Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων από τους Τούρκους.

Με άλλα λόγια, ο παγκοσμίως άγνωστος Τούρκος DJ που εξασφάλισε άδεια από το Κυβερνείο και την Επαρχιακή Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού για να μετατρέψει την Παναγιά Σουμελά σε club, είναι Κεμαλιστής. Αποκαλύπτεται επίσης πως είχε καημό, να κάνει το συγκεκριμένο πάρτι και DJ set, που έγινε με 25 άτομα και την αρωγή των επίσης άγνωστων, όπως προκύπτει από την έρευνά μας, DJ Βολκάν Γκιουντουζ (Volkan Gündüz) και Τζενγκις Τζαν Ατασόι (Cengiz Can Atasoy), όχι οπουδήποτε. Αλλά συγκεκριμένα στην Παναγιά Σουμελά.

Πηγή: sputniknews.gr

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share