Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Βρετανία: Σκότωσε το σκύλο του γείτονα με δηλητηριασμένο κρέας

Σοκ!

10 Δεκεμβρίου 2021 12:22
Φρίκη στη Βρετανία: Σκότωσε το σκύλο του γείτονα με δηλητηριασμένο κρέας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 60χρονη γυναίκα στη Βρετανία έβαλε αντιψυκτικό υγρό σε κομμάτι κρέας και το πέταξε στην αυλή του γείτονά της, δηλητηριάζοντας τη σκυλίτσα του. Αν και καταδικάστηκε για το βάναυσο έγκλημα, πήρε αναστολή 12 μηνών.

Μια γυναίκα που σκότωσε τον σκύλο του γείτονά της ρίχνοντας δηλητηριασμένο κρέας πάνω από το φράχτη που χωρίζει τις ιδιοκτησίες τους, κρίθηκε ένοχη τον περασμένο μήνα για βάναυση κακομεταχείριση ζώου. Ωστόσο, πρόκειται να γλιτώσει τη φυλακή.

Η Σούζαν Φόστερ, 60 ετών, έβαλε αντιψυκτικό υγρό μέσα σε ένα κομμάτι κρέας και το πέταξε πάνω από το φράκτη, στον κήπο του γείτονά της, Κόλιν Σταρκ. Η Roxy, ο γερμανικός ποιμενικός του Σταρκ, το έφαγε και δηλητηριάστηκε.

Η Roxy, η οποία ανήκε στον Σταρκ από όταν ήταν τεσσάρων εβδομάδων, υπέστη φρικτούς πόνους και εμετό επί τέσσερις ολόκληρες μέρες, πριν ο κτηνίατρος αποφασίσει να προχωρήσει σε ευθανασία για να δώσει τέλος στο μαρτύριό της.

Όπως μεταδίδει η DailyMail, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης «έπιασε» τη στιγμή που η Φόστερ έριξε το δηλητηριασμένο φαγητό πάνω από τον φράχτη. Ώρες αργότερα το κύκλωμα την «τσάκωσε» να κλέβει την κάμερα και να προσπαθεί να καταστρέψει τις αποδείξεις της ενοχής της.

σκυλί-1

Η Φόστερ καταδικάστηκε αφενός για το γεγονός ότι δηλητηρίασε το κρέας και το πέταξε στην κήπο του γείτονά της, αφετέρου γιατί έδωσε ναρκωτική ή άλλη ουσία, γνωρίζοντας πως ήταν δηλητηριώδης.

Στο δικαστήριο δεν έδωσε καμία εξήγηση για τις πράξεις της και στις 24 Νοεμβρίου καταδικάστηκε σε φυλάκιση εξήμισι μηνών. Πήρε όμως 12μηνη αναστολή.

Μεταξύ άλλων της απαγορεύτηκε να έχει ζώα στην κατοχή της για 12 μήνες και διατάχθηκε να πληρώσει έξοδα δικαστηρίου και αποζημίωση στους ιδιοκτήτες της Roxy.

Ο κ. Σταρκ, 65 ετών, σχολίασε πως το περιστατικό ήταν αιφνίδιο. Όπως εξήγησε, εκείνος και η γειτόνισσά του έλεγαν καλημέρα, αν και όσο περνούσαν τα χρόνια δεν μιλούσαν πολύ. Πρόσθεσε πως η Φόστερ ήταν κλεισμένη στον εαυτό της, παρέμενε στο σπίτι και δεν εργαζόταν.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share