Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρατούμενος ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή γιατί δεν άντεχε τη σύζυγό του!

«Η οικογενειακή ζωή μου έχει γίνει κόλαση, δεν μπορώ πλέον»

24 Οκτωβρίου 2021 14:37
Κρατούμενος ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή γιατί δεν άντεχε τη σύζυγό του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας που τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Ιταλία εμφανίστηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα ζητώντας από τις αρχές να τον στείλουν πίσω στη φυλακή, διότι δεν άντεχε, όπως είπε, τη ζωή στο σπίτι, στο πλευρό της συζύγου του, έγινε σήμερα γνωστό από την ιταλική αστυνομία.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας

Ο άνδρας, ένας Αλβανός ηλικίας 30 ετών, που διαμένει στο Γκουιντόνια Μοντετσέλιο, κοντά στη Ρώμη, «δεν άντεχε πλέον να διαχειριστεί την αναγκαστική συμβίωση με τη σύζυγό του», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της αστυνομία του Τίβολι, κοντινής πόλης.

«Αγανακτισμένος από αυτήν την κατάσταση, προτίμησε να φύγει και αυθόρμητα να παρουσιαστεί στους αστυνομικούς προκειμένου να ζητήσει να εκτίσει την ποινή του στη φυλακή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο άνδρας είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό εδώ και κάποιους μήνες για εγκλήματα που σχετίζονται με τα ναρκωτικά και θα έπρεπε να παραμείνει εκεί για αρκετά χρόνια, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός διευθυντής Φραντσέσκο Τζιάκομο Φεράντε, της αστυνομίας του Τίβολι. Ενώ νεκρός βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών.

«Ζούσε στο σπίτι του με τη σύζυγό του και την οικογένειά του. Δεν περνούσε πλέον καλά», συμπλήρωσε.

«Είπε: "ακούστε, η οικογενειακή ζωή μου έχει γίνει κόλαση, δεν μπορώ πλέον, θέλω να πάω στη φυλακή"».

Ο άνδρας συνελήφθη αμέσως για παραβίαση των περιοριστικών όρων και οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη μεταγωγή του στη φυλακή.

 Κρατούμενος ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή γιατί δεν άντεχε τη σύζυγό του!

Σάλος στις φυλακές: Δικηγόρος γυρνούσε ερασιτεχνικό πορνό με τις φυλακισμένες πελάτισσές του

Σάλος στις φυλακές στη Φλόριντα, όπου δικηγόρος γυρνούσε ερασιτεχνικό πορνό με τις φυλακισμένες πελάτισσές του! Παράλληλα, σε μπελάδες μπήκε ένας δικηγόρος στο Περού, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να κάνει έρωτα με μια άγνωστη γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός live streaming μιας ακροαματικής διαδικασίας

Ο Andrew Spark καταδικάστηκε για μια σειρά από βαριά αδικήματα που σχετίζονται με την υπόθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα The Miami Herald.

Ο δικηγόρος απομονωνόταν με τις πελάτισσές του στο δωμάτιο επισκέψεων των φυλακών και έκαναν έρωτα μπροστά στην κάμερα.

Οι συχνές του επισκέψεις αφορούσαν μάλιστα σε δύο σωφρονιστικά καταστήματα της Φλόριντα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο Δικηγορικός Σύλλογος της πολιτείας.

Ο Spark είχε μετατρέψει τις συναντήσεις δικηγόρου-πελάτη σε κανονική «ροζ» επιχείρηση, αναγκάζοντας τις κρατούμενες να υπογράφουν ρήτρες εχεμύθειας για τις συνευρέσεις τους. Ήταν υποχρεωμένες να μην αποκαλύψουν τίποτα για την ταυτότητά του, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Σε ένα από αυτά τα περιστατικά, ο δικηγόρος πλήρωσε μια κρατούμενη 10 δολάρια για να τη βιντεοσκοπήσει να του κάνει στοματικό έρωτα.

Αυτό ήταν το περιστατικό που θα οδηγούσε στη σύλληψη του 58χρονου δικηγόρου, καθώς τον έπιασαν στα πράσα. Όσο για την παρτενέρ του, ήταν φυλακισμένη για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share