Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Νεκρός βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου του

9 Απριλίου 2021 12:08
Νεκρός βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ένας κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από το thebest.gr, ο κρατούμενος βρέθηκε στο κελί του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου του κρατούμενου. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι 35χρονος που ήταν θετικός στον κορωνοϊό αυτοκτόνησε.

Νεκρός βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών

Εγκλήματα στη φυλακή

Είναι γεγονός πως η φυλακή είναι ένα τρομακτικό μέρος, περιθωριοποιώντας τον άνθρωπο και ρίχνοντάς τον σε ένα περιβάλλον βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες.

Βίαιοι τρόφιμοι στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες σε μικροσκοπικά κελιά, αιματηρά παιχνίδια εξουσίας και ο πανταχού παρών άγραφος νόμος της φυλακής συνθέτουν ένα σκηνικό που δύσκολα μπορεί να γίνει κατανοητό από τους νομοταγείς πολίτες. Η φυλακή είναι ένας τόπος φρίκης και μαρτυρίου που κυριαρχείται από το έγκλημα και τη βία.

Θρίλερ στην Πάτρα: Νεκρή γυναίκα που πήδηξε από τον 3ο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, σημειώθηκε τραγωδία στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς μια γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, προκαλώντας σοκ στους πάντες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24, η γυναίκα ηλικίας 65 ετών για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα πηδώντας από τον 3ο όροφο του νοσηλευτηρίου στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Όσοι βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό περιστατικό, αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα, αλλά ήταν ήδη αργά. Η 65χρονη ήταν νεκρή. Παράλληλα, δείτε εδώ τι συνέβη στην Πάτρα με την επίσκεψη του Πέτσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share