Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δικηγόρος έκανε έρωτα σε live streaming ακροαματικής διαδικασίας (Video)

Γδύνεται τελείως και φιλάει μια ολόγυμνη γυναίκα προτού εκείνη ανέβει πάνω του...

2 Φεβρουαρίου 2021 11:26
Δικηγόρος έκανε έρωτα σε live streaming ακροαματικής διαδικασίας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε μπελάδες μπήκε ένας δικηγόρος στο Περού, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να κάνει έρωτα με μια άγνωστη γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός live streaming μιας ακροαματικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχε, αναφέρει η Νew York Post. Ενώ, μέχρι και... τρίο ζήτησε από μία ασθενή του ένας ψυχολόγος στην Νέα Ζηλανδία, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε «θεραπευτικές» ερωτικές συνεδρίες στα σπίτια των ανθρώπων που ζητούσαν τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το βίντεο του Χέκτορ Σιπριάνο Παρέδες Ρόμπλες έχει γίνει viral, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα από τον τοπικό δικηγορικό σύλλογο σχετικά με τις πράξεις του, με το μέλλον του στο νομικό κλάδο να μοιάζει αβέβαιο.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια μιας ακροαματικής διαδικασίας που αφορούσε στη δράση της συμμορίας Los Z de Chanchamayo στο Περού.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο (κάτω και δεξιά), κάποια στιγμή ο Ρόμπλες γδύνεται τελείως και φιλάει μια ολόγυμνη γυναίκα, προτού εκείνη ανέβει πάνω του για να ολοκληρώσουν την ερωτική πράξη.

Έξαλλος, ο δικαστής Τζον Τσατσούα Τόρες ζήτησε να διακοπεί η διαδικασία, κατηγορώντας τον Ρόμπλες για «ασέβεια απέναντι στο δικαστήριο». «Αυτός ο δικηγόρος δεν έχει ούτε την τιμή ούτε την αξιοπρέπεια που απαιτεί το επάγγελμά του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μερικές ώρες αργότερα, ο δικηγορικός σύλλογος της Τζουνίν «καταδίκασε έντονα τις χυδαίες πράξεις» και ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό.

Ο Ρόμπλες – που δεν έχει προβεί ακόμα σε δηλώσεις για το περιστατικό – αντικαταστάθηκε άμεσα στην υπόθεση, ενώ άγνωστο παραμένει το εάν γνώριζε ότι όσα έκανε μεταδίδονταν ζωντανά ή εάν πίστευε ότι το livestream είχε για κάποιο λόγο διακοπεί.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share