Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Χαμός με γνωστό ψυχολόγο: Συμμετείχε σε συνεδρίες και έβαζε την ασθενή του να κάνουν τρίο!

Οι «θεραπευτικές» ερωτικές συνεδρίες στα σπίτια - Αποκαλύψεις σοκ

1 Φεβρουαρίου 2021 12:32
Χαμός με γνωστό ψυχολόγο: Συμμετείχε σε συνεδρίες και έβαζε την ασθενή του να κάνουν τρίο!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μέχρι και... τρίο ζήτησε από μία ασθενή του ένας ψυχολόγος στην Νέα Ζηλανδία, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε «θεραπευτικές» ερωτικές συνεδρίες στα σπίτια των ανθρώπων που ζητούσαν τις υπηρεσίες του. Επίσης, μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε ένα εστιατόριο στη Βραζιλία, που φέρεται να φιλοξένησε ένα swingers party, στο οποίο οι καλεσμένοι έκαναν έρωτα πάνω στα τραπέζια.

Ο Πολ Τζόζεφ, γνωστός και ως Παόρα Τζόζεφ, εμφανίστηκε στην επιτροπή δεοντολογίας των ψυχολόγων της Νέας Ζηλανδίας κατηγορούμενος ότι διέπραξε «ερωτικό παράπτωμα σε μία ή περισσότερες θεραπευτικές συνεδρίες με μια πελάτισσά του», με συνέπεια να του αφαιρεθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Ζήτησε από την ασθενή του να πείσει την συγκάτοικό της να συμμετέχει στο τρίο

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο Τζόζεφ επισκεπτόταν τη γυναίκα στο σπίτι της και κατά τη διάρκεια των υποτιθέμενων συνεδριών, «ξάπλωνε γυμνός δίπλα της» και έκανε σεξ μαζί της. Φέρεται δε ότι της ζήτησε να πείσει τη συγκάτοικό της να λάβει μέρος στη «συνεδρία» και να κάνουν όλοι μαζί έρωτα.

Ψυχολόγος Πολ Τζόζεφ

Σύμφωνα με την επιτροπή Health Practitioners Disciplinary Tribunal, τα σεξουαλικά παραπτώματα, τα οποία ο ψυχολόγος αρνείται ότι διέπραξε, συνέβησαν την περίοδο 2004- 2005. Η επιτροπή επισήμανε ότι ο Τζόζεφ εκμεταλλεύτηκε τη θέση ισχύος που κατείχε έναντι της γυναίκας, η οποία ήταν «ευάλωτη» εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, και «ενθάρρυνε και είχε ερωτικές επαφές μαζί της».

Αφού έκρινε ότι η στάση του Τζόζεφ ήταν «ανήθικη και παραβίαζε τη δεοντολογία», η επιτροπή ακύρωσε την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Έχει δικαίωμα να καταθέσει αίτημα για νέα άδεια έπειτα από δύο χρόνια, υπό πολύ αυστηρούς όρους. Κλήθηκε δε να πληρώσει 52.650 ευρώ για τα έξοδα διερεύνησης της υπόθεσής του.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share