Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ιταλία: Άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο

Στη συνέχεια αυτοκτόνησε

13 Ιουνίου 2021 17:53
Ιταλία: Άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικρατεί στην Ιταλία από το μεσημέρι, καθώς άγνωστος άνοιξε πυρ στους δρόμους της πόλης Άρδεα, κοντά στη Ρώμη, σκοτώνοντας δύο αδελφάκια και έναν ηλικιωμένο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι κάτοικος της περιοχής που σημειώθηκε το περιστατικό, 34 ετών, ενώ προηγουμένως είχε διαπληκτηστεί με τον ηλικιωμένο.

Τα αδέρφια που σκοτώθηκαν από τα πυρά του ήταν τριών και οκτώ ετών, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει του σημείου και να κλειδωθεί σπίτι του, όπου πραγματοποιούν επιδρομή οι αστυνομικές δυνάμεις. Τα παιδιά και ο ηλικιωμένος δεν είναι συγγενείς και δεν φαίνεται να υπάρχει σχέση μεταξύ των τριών θυμάτων και του δράστη ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα.

Μόλις οχυρώθηκε σπίτι του, ξεκίνησε επιχείρηση διαπραγμάτευσης για την παράδοσή του, με τη μητέρα του να βοηθά τους αστυνομικούς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του αλλά τελικά ο δράστης αυτοκτόνησε. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα σε σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ.

Θρίλερ στη Φλόριντα: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυροβολισμούς - Σοκαριστικές εικόνες (Video)

Συναγερμός σήμανε στην Φλόριντα έπειτα από πυροβολισμούς έξω από ένα κλαμπ. Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της Κομητείας του Μαϊάμι, Ντέιντ Αλφρέντο Ραμίρεζ, 2 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ τουλάχιστον 20 άτομα έχουν τραυματιστεί. Επίσης, σοκ επικράτησε στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ πριν τέσσερις ημέρες, αφού ένα φοβερό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο Σαν Χοσέ, με απολογισμό πολλούς νεκρούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα λευκό Nissan Pathfinder εμφανίστηκε και 3 άτομα βγήκαν με πυροβόλα όπλα και πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν κατά του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για μια συναυλία στο χώρο, όπως ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share