Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Γαλλία: Βρέθηκε κομμένο κεφάλι στην Τουλόν (photo-video)

Tο κεφάλι τοποθετήθηκε σε μια χάρτινη κούτα και πετάχτηκε μέσα από ένα παράθυρο

1 Φεβρουαρίου 2021 17:25
Φρίκη στη Γαλλία: Βρέθηκε κομμένο κεφάλι στην Τουλόν (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη στη Γαλλία: Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της Τουλόν το απόγευμα της Δευτέρας. Ένα κομμένο κεφάλι μέσα σε χάρτινη κούτα βρέθηκε στη γαλλική πόλη σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές αρχές της χώρας.

Όπως αναφέρει το Nice Martin, οι δρόμοι της πόλης έχουν κλείσει με αστυνομικούς και στρατιώτες να αναπτύσσονται περιμετρικά της περιοχής.

Η Κεντρική Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας (DDSP), με βάση τα προκαταρκτικά στοιχεία κάνει λόγο για αποκεφαλισμό ατόμου, το κεφάλι του οποίου τοποθετήθηκε σε μια χάρτινη κούτα και πετάχτηκε μέσα από ένα παράθυρο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε μέσω Twitter πως η επιχείρηση ολοκληρώθηκε και ένα άτομο έχει συλληφθεί. Επίσης, μία αιματηρή επίθεση είχε γίνει στη Νίκαια της Γαλλίας.

Γαλλία: Νεκρός βρέθηκε ο 48χρονος που σκότωσε τους τρεις αστυνομικούς

Γαλλία: Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Ζεράλντ Νταρμανέν δήλωσε ότι ο δράστης τριών φόνων αστυνομικών στο κεντρικό τμήμα της χώρας βρέθηκε νεκρός. Περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τη νύχτα σ' ένα απόμερο χωριό στο Πουί ντε Ντομ της κεντρικής Γαλλίας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα δύο αστυνομικοί, μετά από καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σπίτι, στη στέγη του οποίου είχε καταφύγει μια γυναίκα.

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά από τον 48χρονο με αποτέλεσμα ένας εξ’ αυτών να υποκύψει στα τραύματά του, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στο πόδι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Αφού έβαλε φωτιά στο σπίτι ο δράστης σε κατάσταση αμόκ άρχισε να πυροβολεί κατά άλλων αστυνομικών που είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή, με αποτέλεσμα να σκοτώσει άλλους δύο.

Νεκρός βρέθηκε ο 48χρονος που σκότωσε 3 αστυνομικούς στην Γαλλία

Γαλλία: Συνετρίβη ελικόπτερο - Αγωνία για έξι επιβαίνοντες

Ένα ελικόπτερο της Γαλλικής Αεροπορικής Υπηρεσίας συνετρίβη περίπου στις 7 μ.μ. με τέσσερα μέλη της SAF και δύο διασώστες CRS Alpes επί του σκάφους, στην πόλη Bonvillard (Savoie).

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το ελικόπτερο συνετρίβη στις Άλπεις σε υψόμερο 1.800 μέτρων. Ενώ, ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας με ένα ελικόπτερο να τυλίγεται στις φλόγες και να συντρίβεται!

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share