Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Βόλος: Γιατρός κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

Δυστυχώς "έχασε" τη ζωή του

17 Ιανουαρίου 2021 15:25
Βόλος: Γιατρός κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Βόλος: Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Νοσοκομείου Βόλου όπου ένας γιατρός έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του. Επίσης ένας άλλος γιατρός εν ώρα υπηρεσίας κατέρρευσε στο νοσοκομείο με την κατάσταση του να βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο.

Συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο Βόλου ένας γιατρός υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Κατέρρευσε γιατρός μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Βόλος: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα σε βαρύ πένθος βυθίστηκε το Νοσοκομείο Βόλου μετά τον θάνατο του Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα, γενικού γιατρού στο Αχιλλοπούλειο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγες μέρες.

Ο άτυχος γιατρός, ηλικίας 46 χρόνων, μόλις είχε τελειώσει την υπηρεσία του στο Νοσοκομείο Βόλου και είχε επιστρέψει σπίτι του, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου όπου οι συνάδελφοί του έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η εγκεφαλική αιμορραγία ήταν εκτεταμένη. Δόθηκε αμέσως εντολή να μεταφερθεί στην Εντατική. Αναζητήθηκε ΜΕΘ εκτός Βόλου, καθώς στο Αχιλλοπούλειο οι συμβατικές κλίνες της ΜΕΘ είναι γεμάτες. Διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Ιασώ Θεσσαλίας.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί είχαν διαπιστώσει ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη. Το άγγελμα του θανάτου του έχει σκορπίσει οδύνη στο Νοσοκομείο Βόλου. Συγκλονισμένοι οι γιατροί αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τη μεγάλη απώλεια.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο άτυχος γιατρός ήταν ειδικευόμενος στον τομέα της παθολογίας. Έδινε τη μάχη από την πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μάλιστα νόσησε και ο ίδιος από κορωνοϊό όπως και άλλοι συνάδελφοί του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε, ώστε μόλις αποθεραπεύτηκε να επιστρέψει στο Αχιλλοπούλειο δίνοντας τη μάχη να βοηθήσει τους ασθενείς.

"Έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Βαγγέλης Γραντζής

Θάνατος: Θρήνος επικρατεί στον ιατρικό κόσμο αλλά και στη Λάρισα διότι "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό ο γιατρός Βαγγέλης Γραντζής. Επίσης "έφυγε" από τη ζωή ο Δημήτρης Μακρυβέλιος ο οποίος στήριξε τον κλάδο των πρατηριούχων υγρών καυσίμων.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό ο 64χρονος γιατρός Βαγγέλης Γραντζής.

Θάνατος: Ποιος ήταν ο Βαγγέλης Γραντζής και η ανακοίνωση του Ιατρικου Συλλόγου Λάρισας

Ο Βαγγέλης Φραντζής ήταν αρκετά σημαντικός στην κοινότητα της Λάρισας διότι ιδιώτευσε ως γιατρός χειρουργός και διετέλεσε Διευθυντής του πρώην ΙΚΑ και νυν Κέντρου Υγείας Λάρισας.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ντίνος Γιαννακόπουλος αποχαιρέτησε το φίλο του γράφοντας ότι ήταν "Άνθρωπος σοβαρός, μετρημένος, συμπαθέστατος και καλοσυνάτος. Γενικός χειρουργός που με το ταλέντο του και υψηλή επιστημονική του κατάρτιση «ζωγράφιζε» πάνω στο ανθρώπινο σώμα. Καλό ταξίδι συνάδελφε και φίλε Βαγγέλη!".

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share