Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες τυλίχθηκαν δύο αυτοκίνητα

Έσπευσαν στο σημείο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

4 Ιανουαρίου 2021 11:20
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες τυλίχθηκαν δύο αυτοκίνητα

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ένα τρομακτικό περιστατικό έγινε στη Θεσσαλονίκη όπου δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να πηγαίνουν στα σημεία που βρίσκονται τα αυτοκίνητα. Επίσης πριν λίγες μέρες ξέσπασε φωτιά στη Θεσσαλονίκη απέναντι από το νοσοκομείο Θεαγένειο.

Στη Θεσσαλονίκη δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες τα ξημερώματα.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου τυλίχθηκαν στις φλόγες δύο σταθμευμένα οχήματα στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, που επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς.

Όπως έγινε γνωστό, στη 01:20 μετά τα μεσάνυχτα εκδηλώθηκε φωτιά σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Πολίχνη, με αποτέλεσμα αυτό να υποστεί υλικές ζημιές. Περίπου μιάμιση ώρα αργότερα σημειώθηκε το δεύτερο περιστατικό, κοντά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου Ι.Χ. αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς.

Έρευνες για τα δύο συμβάντα πραγματοποιούν, αντιστοίχως, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, εξετάζοντας την εκδοχή του εμπρησμού.

Συναγερμός στη Λιοσίων: Σημειώθηκε έκρηξη σε διαμέρισμα

Συναγερμός στη Λιοσίων - Έκρηξη: Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου όταν σημειώθηκε μία έκρηξη σε διαμέρισμα στη Λιοσίων. Επίσης πριν λίγες μέρες στη Λάρισα ένα διαμέρισμα "τυλίχτηκε" στις φλόγες με την πυροσβεστική να προσπαθεί να απεγκλωβίσει έναν άντρα.

Έκρηξη σημειώθηκε στη Λιοσίων σε ένα διαμέρισμα που μένει μία ηλικιωμένη.

Συναγερμός στη Λιοσίων: Το χρονικό του περιστατικού

Το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου στην οδό Λιοσίων σημειώθηκε μία έκρηξη σε διαμέρισμα όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 09:35 για το περιστατικό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο διαμέρισμα που βρίσκεται στον αριθμό 147 έφτασαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες αλλά και ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την ηλικιωμένη η οποία φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά στο σπίτι της ηλικιωμένης προκλήθηκε από έκρηξη φιάλης υγραερίου.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Σήμανε συναγερμός στη Θεσσαλονίκη όπου ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα με αποτέλεσμα να ενεργήσει η Πυροσβεστική άμεσα. Επίσης πριν λίγες μέρες στα Χανιά ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν τυλίχτηκε στις φλόγες μέσα στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στο διαμέρισμα στην οδό Κανάρη 25, στη διασταύρωσή της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται άτομα μέσα στο διαμέρισμα ενώ παράλληλα στο σημείο έχουν φτάσει 12 πυροσβέστες με εφτά οχήματα.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη όπου μία ηλικιωμένη απεγκλωβίστηκε.

H φωτιά ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα όπου οι δυνάμεις της Πυροσβεστική απεγκλώβισαν μια 70χρονη με ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share