Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Λάρισα: Διαμέρισμα "τυλίχτηκε" στις φλόγες - Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού

Η φωτιά εξαπλώθηκε αρκετά γρήγορα

17 Δεκεμβρίου 2020 11:15
Συναγερμός στη Λάρισα: Διαμέρισμα

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στη Λάρισα όπου ένα διαμέρισμα "τυλίχτηκε" στις φλόγες με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να προσπαθήσει να απεγκλωβίσει το άτομο που διέμενε εκεί. Επίσης πριν λίγες μέρες ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη όπου απεγκλωβίστηκε μία 70χρονη.

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα της Λάρισας. Ειδικότερα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική λίγο πριν τις 09:00 όταν ειδοποιήθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα οικοδομής, στη συμβολή των οδών Καραθάνου και Ηπείρου.

Ένας άνδρας ηλικίας 55 ετών, ο οποίος βρίσκονταν μέσα στο χώρο, με το που αντιλήφθηκε τις φλόγες κατέφυγε στη βεράντα. Οι πυροσβέστες έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος και ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης. Παράλληλα, προσεγγίστηκε ο άνδρας ο οποίος απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το σημείο χωρίς να υποστεί το παραμικρό. Σημειώνεται ότι οι υλικές ζημιές που υπέστη το διαμέρισμα είναι σημαντικές.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε οίκο ανοχής

Συναγερμός σήμανε στη Πυροσβεστική και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη όπου ξέσπασε φωτιά σε οίκο ανοχής. Επίσης πριν λίγες μέρες στα Χανιά ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν τυλίχτηκε στις φλόγες μέσα στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα η οι πυροσβέστες όταν έφτασαν στην περιοχή διαπίστωσαν ότι η φωτιά που είχε ξεσπάσει στον οίκο ανοχής ήταν μικρής έκτασης όπου το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου. Ειδικότερα ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή των «Σφαγείων» στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Νικηφόρου Ουρανού.

Μέχρι στιγμής τα αίτια της εκδήλωσης της πυρκαγιάς παραμένουν αδιευκρίνιστα. Για την κατάσβεσή της φωτιάς επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Ευτυχώς από την φωτιά δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Χανιά: Άνδρας κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Παρασκευής ένας άνδρας στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν απανθρακωμένο τον άτυχο άνδρα αμέσως μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, τα αίτια της οποίας διερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ζούσε μόνος του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share