Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Κρήτη: Άνδρας "έχασε" τη ζωή του από κορωνοϊό το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς

Θρήνος...

2 Ιανουαρίου 2021 16:44
Τραγωδία στη Κρήτη: Άνδρας

Τραγωδία στη Κρήτη: Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι τραγική και αυτό φαίνεται διότι αρκετές ζωές χάνονται καθημερινώς από τον φονικό ιό αλλά και αρκετά άτομα νοσηλεύονται. Επίσης στα Χανιά μία γυναίκα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό η οποία φιλοξενείται σε δημοτικό γηροκομείο.

Συγκεκριμένα οι συγγενείς και φίλοι ενός άνδρα περνούν "μαύρη" Πρωτοχρονιά διότι έχασαν το αγαπημένο τους πρόσωπο από τον κορωνοϊό μετά από αρκετές μέρες μάχης που έδινε.

Ένας 52χρονος άνδρας δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή από τον κορωνοϊό.

Τραγωδία στη Κρήτη: Η μάχη του άνδρα με τον κορωνοϊό

Ειδικότερα θλίψη σε συγγενείς και φίλους έχει σκορπίσει ο θάνατος ενός 52χρονου άνδρα ο οποίος μετά από 40 και πλέον ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Κώστα Τερζάκη, ο 52χρονος είχε μεταφερθεί από το Ρέθυμνο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οργανισμός του δεν άντεξε κι έτσι στις 18.00 το απόγευμα την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου, άφησε την τελευταία του πνοή, εξαιτίας πολυοργανικής ανεπάρκειας, συνεπεία κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Δραματική προειδοποίηση για το τρίτο κύμα στην Ελλάδα

Σε μια δραματική προειδοποίηση προχώρησε για το τρίτο κύμα του κορωνοϊού προχώρησε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, με τον επικεφαλής του ερευνητικού κέντρου Ηρακλής και καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ να αναφέρεται στις σχετικές λεπτομέρειες, που «προδίδουν» τον χρονικό ορίζοντα.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής προέβλεψε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ ότι το τρίτο κύμα θα έρθει στην Ελλάδα τέλος Φεβρουαρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι «εξαρτάται από το πώς θα κάνουμε το άνοιγμα όχι το πότε», με τις εξελίξεις επίσης να έρχονται για το εμβόλιο.

Κορωνοϊός: Καμπανάκι για τα κρούσματα

Ο κ. Σαρηγιάννης εξήγησε ότι αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων, σημειώνοντας ότι «άμεσα η Αττική δεν κινδυνεύει να πάει στο «κόκκινο», αλλά προς το τέλος του Γενάρη που θα ανοίξουν τα σχολεία υπάρχει αρνητική δυναμική στην Αττική, ενώ πρέπει να προσέξουμε και τα Φώτα».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share