Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Κρήτη: Άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο

Που τον εντόπισαν οι Αρχές

22 Δεκεμβρίου 2020 10:22
Συναγερμός στην Κρήτη: Άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο

Συναγερμός στην Κρήτη: Οι Αρχές εντόπισαν στα Χανιά έναν άνδρα ο οποίος ήταν αιμόφυρτος στο δρόμο με το ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες που βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση. Επίσης στην Καβάλα εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα σε πηγάδι ο οποίος ήταν δημοτικός υπάλληλος.

Συναγερμός στην Κρήτη: Που βρέθηκε ο άνδρας

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Πασακάκι, οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό σκηνικό, καθώς ένας 60χρονος άνδρας βρέθηκε να κείτεται στο πλάι του δρόμου σε ένα λουτρό αίματος στην οδό Ελευθερίας, δίπλα σε ένα αυτοκίνητο.

Κοντά στο σημείο ένας τουλάχιστον κάλυκας καθώς και μια καραμπίνα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων και διασωληνώθηκε αμέσως. Ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμα αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή εγκληματική ενέργεια, με αρμόδιο συνεργείο της αστυνομίας να βρίσκεται στον χώρο για την εξέταση των στοιχείων.

Τραγωδία στην Ελασσόνα: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή

Συναγερμός σήμανε στην Ελασσόνα όπου ένας άντρας εντοπίστηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να σπεύδουν άμεσα εκεί. Επίσης το πρωί της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου ένας άνδρας πάτησε απότομα φρένο σε δρόμο στην Φθιώτιδα όπου και ξαφνικά "έχασε" τη ζωή του.

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου σήμανε συναγερμός στην Ελασσόνα όπου ένας άντρας ηλικίας 45-50 ετών βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή της Ολυμπιάδας Ελασσόνας.

Η αιτία του θανάτου του

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ όπου και δυστυχώς τον εντόπισαν νεκρό όπου όπως όλα δείχνουν ήταν από ανακοπή καρδιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας είχε βγει για κυνήγι όταν υπέστη την ανακοπή. Παράλληλα άμεσα έγινε η διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του άτυχου άνδρα.

Θρίλερ στο Κερατσίνι: Βρέθηκε άνδρας κρεμασμένος σε δένδρο (Σκληρές εικόνες)

Σοκ προκάλεσε στους κατοίκους της οδού Σπάρτης στο Κερατσίνι το βράδυ της Τετάρτης, ένας άνδρας ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος σε δένδρο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 45χρονο.

Αμέσως υπήρξε τεράστια κινητοποίηση, με την αστυνομία να φτάνει στο σημείο και να ξεκινά έρευνες για το πως φτάσαμε στη μακάβρια κατάληξη. Παράλληλα, σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από την αυτοκτονία του 62χρονου επιχειρηματία που απαγχονίστηκε μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κουμουνδούρου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share