Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: "Έχασε" τη ζωή του όταν πάτησε φρένο μπροστά από το φανάρι

Απίστευτο περιστατικό

20 Δεκεμβρίου 2020 15:20
Τραγωδία στη Φθιώτιδα:

Ένα τραγικό περιστατικό έγινε στη Φθιώτιδα όπου ένας άνδρας "έχασε" τη ζωή του όταν πάτησε ξαφνικά φρένο μπροστά από ένα φανάρι. Επίσης στην Πάτρα προκαλεί σοκ μία υπόθεση όπου βρέθηκε ένα πτώμα σε χωράφι.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 12:00 σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό στα φανάρια του Λιανοκλαδίου στη Φθιώτιδα όπου ένας άνδρας "έχασε" τη ζωή του. Ειδικότερα σε ένα ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένας 58χρονος άνδρας με κατεύθυνση προς το χωριό Καστρί της Δυτικής Φθιώτιδας, ερχόμενος από τη Λαμία, σταμάτησε ξαφνικά στο φανάρι αφήνοντας την τελευταία του πνοή, πιθανότατα από καρδιακή ανακοπή.

Φαρμακοποιός διαπίστωσε τον θάνατο του

Όταν έγινε αντιληπτό από περιοίκους καταστηματάρχες και διερχόμενους οδηγούς τι ακριβώς συνέβη κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ταυτόχρονα τον εξέτασε και ο φαρμακοποιός του χωριού ο οποίος ήταν στο σημείο διαπιστώνοντας δυστυχώς το θάνατο του. Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία, ωστόσο δυστυχώς ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Συναγερμός στο Ναύπλιο: Γυναίκα έπεσε στο κενό από τα δέκα μέτρα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Ναύπλιο όπου μία γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι της το οποίο κατέρρευσε με αποτέλεσμα να είναι σοβαρή η κατάσταση της. Επίσης στην Ηλεία μία ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε από τα δύο μέτρα με αποτέλεσμα να "χάσει" τη ζωή της.

Συγκεκριμένα μία ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αργολίδας μετά από το ατύχημα που της συνέβη όπου το ξύλινο μπαλκόνι της κατέρρευσε. Σημειώνεται ότι η γυναίκα μένει στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Το χρονικό του ατυχήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν περίπου 16:00 το μεσημέρι όταν η άτυχη γυναίκα ευρισκόμενη στο μπαλκόνι του σπιτιού της ένιωσε να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια της και να πέφτει από ύψος περίπου 10 μέτρων στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα μέσα στην ατυχία της στάθηκε και τυχερή καθώς την πτώση της έκοψε η τέντα καταστήματος που βρίσκεται κάτω από το μπαλκόνι που κατέρρευσε. Το περιστατικό αντιλήφθηκαν περαστικοί που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και παρέλαβε την ηλικιωμένη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της.

Το περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά την κατάσταση με τα παλαιά κτίρια στο Ναύπλιο και τον κίνδυνο που διατρέχουν ένοικοι και περαστικοί. Το σημείο της πτώσης έχει σημανθεί με κορδέλες προειδοποιώντας τους περαστικούς για τον κίνδυνο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share