Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στον Βόλο: Νεκρός ο Γιώργος Καλέργης - Βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του!

Τραγωδία...

13 Δεκεμβρίου 2020 21:18
Σοκ στον Βόλο: Νεκρός ο Γιώργος Καλέργης - Βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Γιώργου Καλέργη, ιδιοκτήτη της καφετέριας Novel, επί της οδού Κουμουνδούρου στο κέντρο του Βόλου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, ο επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του, με τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας να αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Ακόμα ένα σοκ μετά την είδηση ότι ένα 11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης, που γινόταν μέσω Zoom.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, ο ίδιος να οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα μέσα στο μαγαζί του, το οποίο παραμένει κλειστό λόγω της πανδημίας.

Σοκ στα Καλύβια: Άνδρας αυτοκτόνησε μπροστά σε αστυνομικούς

Το σοκ προκαλεί στα Καλύβια ο θάνατος ενός άνδρα, ο οποίος αυτοκτόνησε μπροστά σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που κοίταζαν «παγωμένοι» το τραγικό σκηνικό της οικογενειακής τραγωδίας.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ κλήθηκε να σπεύσει σε οικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή των Καλυβίων, με τις πληροφορίες να έκαναν λόγο για την ύπαρξη ενός οπλισμένου άνδρα. Οταν έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί είδαν έναν ένοπλο με μια κυνηγετική καραμπίνα στα χέρια.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επικεφαλής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον κάλεσε να κατεβάσει το όπλο και να παραδοθεί. Ωστόσο, εκείνος δεν το έπραξε και αυτοκτόνησε, ενώ πρόσφατα ένας 16χρονος επίσης αυτοκτόνησε, με φοβερά στοιχεία να αποκαλύπτονται στο κινητό του.

24χρονη αυτοκτόνησε εξαιτίας του δεύτερου lockdown!

Το Βέλγιο παρακολουθεί παγωμένο τις πληροφορίες που έρχονται από την αυτοκτονία της 24χρονης κομμώτριας στη Λιέγη, εξαιτίας του δεύτερου lockdown.

Το Βέλγιο έχει χτυπηθεί από το δεύτερο κύμα της πανδημίας και ανάγκαστηκε να πάρει δραστικά μέτρα κλείνοντας εστίαση και επιχειρήσεις.

Όμως το χαμογελαστό κορίτσι από τη Λιέγη δεν άντεξε τις οικονομικές συνέπειες, αφού ειχε ανοίξει την επιχείρησή της τον Αύγουστο και οι υποχρεώσεις ακι τα χρέη έτρεχαν ενώ η ίδια ανγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή της μετά τα νέα μέτρα.

Σύμφωνα με τους οικείους της, δεν άντεξε το γεγονός ότι την έκριναν «μη απαραίτητη». Με την ενέργειά της αναδείχθηκε σε σύμβολο της απελπισίας μπροστά στην πανδημία.

Χιλιάδες Βέλγοι καταφθάνουν έξω από το κομμωτήριο της και αφήνουν ένα λουλούδι, ακόμα και από μακρινές πόλεις σπάζοντας τους περιορισμούς, ως ένδειξη προς τη κυβέρνηση να λάβει μέτρα ανακούφισης προς τους πληγέντες από τα συνεχόμενα μέτρα.

Έστίαση και λιανεμπόριο έχουν δει τα εισοδήματα τους να εξανεμίζονται, και κόποι μιας ζωής να χάνονται, ζητώντας άμεση βοήθεια από τη κυβέρνηση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share