ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Φλώρινα: “Έχασε” τη μάχη με τον κορωνοϊό ένας νοσηλευτής

Τραγωδία στη Φλώρινα: “Έχασε” τη μάχη με τον κορωνοϊό ένας νοσηλευτής
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Τραγωδία στη Φλώρινα: Θλίψη επικρατεί στη Φλώρινα διότι ένας 59χρονος νοσηλευτής “έφυγε” από τη ζωή λόγω του κορωνοϊού. Επίσης δείτε την πρόσφατη ενημέρωση του ΕΟΔΥ σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τα κρούσματα του κορωνοϊού και δυστυχώς όσους χάνουν τη ζωή τους από αυτόν.

Τραγωδία στη Φλώρινα: Η περιπέτεια του νοσηλευτή με τον ιό

Συγκεκριμένα ο 59χρονος νοσηλευτής “έχασε” τη μάχη με τον κορωνοϊό το «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν. Ειδικότερα ο νοσηλευτής του νοσοκομείου Φλώρινας εργαζόταν στην πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια στην πανδημία και ο θάνατός του γέμισε θλίψη την κοινωνία της Φλώρινας.

Κορωνοϊός: Αυτές είναι οι «κόκκινες» περιοχές της Αθήνας (Video)

Κορωνοϊός: Μειωμένα ήταν χθες, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, τα κρούσματα στη χώρα. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 526 εκ των οποίων τα 134 εντοπίστηκαν στην Αττική και τα 118 στη Θεσσαλονίκη.

Καλύτερη είναι η εικόνα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Πιο επιβαρυμένο όμως παραμένει το κέντρο της Αθήνας, δηλαδή οι περιοχές ΠατήσιαΚυψέληΠαγκράτιΒύρωνας και Ζωγράφου όπου έχουν καταγραφεί 31 κρούσματα όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Στα βόρεια προάστια, δηλαδή περιοχές όπως η Κηφισιά, το Χαλάνδρι, η Πεντέλη κατέγραψαν 28 νέα κρούσματα.

Στον Δυτικό Τομέα που περιλαμβάνει περιοχές όπως το Περιστέρι, το Αιγάλεω, το Χαϊδάρι εντοπίστηκαν 13 κρούσματα.

Καλύτερη είναι η εικόνα και στον Νότιο Τομέα, δηλαδή σε περιοχές όπως η Γλυφάδα, το Φάληρο, η Νέα Σμύρνη που έχουν καταγραφεί μόνο εννέα κρούσματα, ο μικρότερος αριθμός των τελευταίων ημερών. Στην Ανατολική Αττική δηλαδή σε ΚορωπίΠόρτο ΡάφτηΜαρκόπουλο καταγράφηκαν 11 κρούσματα.

Σταθερός στα κρούσματα είναι ο Πειραιάς.18 ήταν τα κρούσματα την περασμένη Παρασκευή, όπως και σήμερα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου