Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που το αεροσκάφος στις Σέρρες πέφτει πάνω στο σπίτι

Ανατριχιαστικές στιγμές

3 Αυγούστου 2020 21:55
Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που το αεροσκάφος στις Σέρρες πέφτει πάνω στο σπίτι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας με την τρελή πορεία του μονοκινητήριου αεροσκάφους στις Σέρρες, που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία.

Το MEGA εξασφάλισε ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της πτώσης του μικρού μονοκινητήριου αεροσκάφους στην είσοδο του σπιτιού στην Πρώτη Σερρών. Παρατηρώντας πιο προσεκτικά το βίντεο ντοκουμέντο θα διαπιστώσουμε ότι σαν από θαύμα δεν ζήσαμε μια τραγωδία. Όπως βλέπετε η ώρα είναι 09:21 το πρωί.

Στο βίντεο διακρίνονται δύο γυναίκες να κάθονται στο πεζοδρόμιο έξω από ένα μικρό κατάστημα. Ξαφνικά, η μία από τις δύο δείχνει με το χέρι της προς τον ουρανό. Έχει αντιληφθεί το μικρό μονοκινητήριο και το βλέπει να έρχεται προς τα πάνω τους.

Σηκώνεται από τη θέση της και συνεχίζει να δείχνει προς τον ουρανό. Ταυτόχρονα, ένα μαύρο αυτοκίνητο περνάει από μπροστά της. Ο οδηγός δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Όταν φτάνει στο τέλος του δρόμου και αρχίζει να στρίβει, το αεροσκάφος πέφτει πάνω στο σπίτι.

Περνάει πάνω από το αυτοκίνητο χωρίς καν να το ακουμπήσει και καρφώνεται στον τοίχο. Αμέσως μετά μια άλλη γυναίκα τρέχει προς το σημείο για να δει τι είχε συμβεί ενώ και κάποιοι άλλοι κάτοικοι σπεύδουν για να βοηθήσουν.

Η μια από τις δυο γυναίκες παρούσες στο περιστατικό, είναι η μητέρα του 19χρονου που πιλόταρε το μονοκινητήριο αεροσκάφος.

Κλάματα, ουρλιαχτά και προσευχές - Θρίλερ με αεροπλάνο που έπεσε σε κενό αέρος (Video)

Οι τρομακτικές σκηνές από το εσωτερικό μιας πτήσης της αεροπορικής εταιρείας IndiGo να πέφτει σε κενά αέρος, με τους επιβάτες να ουρλιάζουν και να προσεύχονται βέβαιοι για το τέλος που έρχεται, έκαναν το γύρο των social media.

Το αεροπλάνο που ταξίδευε από το Ριάντ στο Κασμίρ έπεσε σε αναταράξεις, λίγο πριν την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Srinagar. Επίσης, παράνοια επικράτησε σε πτήση γνωστής αεροπορικής εταιρείας από μια μικρή ομάδα επιβατών θορυβημένων από τα φταρνίσματα και τον βήχα συνεπιβάτη τους, που τους οδήγησαν στο συμπέρασμα πως ήταν φορέας του νέου κορωνοϊού.

Εντός του αεροσκάφους επικράτησε χάος για περίπου 10 λεπτά, ενώ το αεροπλάνο άρχισε να τρέμει όταν έπεσε σε κενά αέρος. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο από το εσωτερικό του αεροπλάνου, οι επιβάτες απαγγέλλουν κομμάτια από το κοράνι, προσεύχονται, κλαίνε και ουρλιάζουν, καθώς το αεροσκάφος σείεται από τις αναταράξεις.

Όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της IndiGo, κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό της 11ης Ιούλη, όταν η πτήση 6E 9822 έπεσε σε κενά αέρος, λίγο πριν την προσγείωση.

Δείτε το βίντεο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share