Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πτώση αεροπλάνου σε χωριό των Σερρών (video+photo)

Συναγερμός!

3 Αυγούστου 2020 10:06
Πτώση αεροπλάνου σε χωριό των Σερρών (video+photo)
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πτώση μονοκινητηρίου αεροπλάνου σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (3/8) σε χωριό των Σερρών, με αυτό να πέφτει στην πρόσοψη κτιρίου.

Το περιστατικό έλαβε, συγκεκριμένα, στην Πρώτη Σερρών, με το αεροπλάνο να συντρίβεται και με την πτώση του να προκαλεί αναστάτωση στην περιοχή, ενώ πρόσφατα είχε σημειωθεί συντριβή αεροσκάφους στις Άλπεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χειριστής του μονοκινητηρίου είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Πανικός στον αέρα για επιβάτες ιρανικού αεροπλάνου: Τραυματίστηκαν από την "παρενόχληση" αμερικάνικου F-15! (video)

Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες πτήσης της ιρανικής εταιρείας Mahan Air από την Τεχεράνη στη Βηρυτό όταν ένα αμερικανικό F-15 πλησίασε για αναγνώριση πάνω από τον συριακό εναέριο χώρο.

Σε βίντεο μέσα από το αεροπλάνο επιβάτες έχουν καταγράψει το αμερικανικό μαχητικό να πετάει κοντά στο ιρανικό αεροπλάνο ο πιλότος του οποίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων IRIB, έκανε «βουτιά» για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Οι αμερικανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι το F-15 έκανε αναγνώριση «στο πλαίσιο των διεθνών κανόνων» προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των στρατιωτών στη στρατιωτική βάση Αλ Τανφ.

Κατά την ίδια ανακοίνωση από την US Central Command το αμερικανικό μαχητικό βρέθηκε σε ασφαλή απόσταση 1.000 μέτρων.

«Όταν ο πιλότος του F-15 ταυτοποίησε το αεροπλάνο ως επιβατικό αεροσκάφος της Mahan Air, στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ασφάλεια» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Βηρυτού. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο και μόνο μερικοί τραυματίστηκαν, δήλωσε στο Reuters ο Φαντί Χασάν, επικεφαλής του αεροδρομίου της λιβανέζικης πρωτεύουσας.

Κλάματα, ουρλιαχτά και προσευχές - Θρίλερ με αεροπλάνο που έπεσε σε κενό αέρος (Video)

Οι τρομακτικές σκηνές από το εσωτερικό μιας πτήσης της αεροπορικής εταιρείας IndiGo να πέφτει σε κενά αέρος, με τους επιβάτες να ουρλιάζουν και να προσεύχονται βέβαιοι για το τέλος που έρχεται, έκαναν το γύρο των social media.

Το αεροπλάνο που ταξίδευε από το Ριάντ στο Κασμίρ έπεσε σε αναταράξεις, λίγο πριν την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Srinagar. Επίσης, παράνοια επικράτησε σε πτήση γνωστής αεροπορικής εταιρείας από μια μικρή ομάδα επιβατών θορυβημένων από τα φταρνίσματα και τον βήχα συνεπιβάτη τους, που τους οδήγησαν στο συμπέρασμα πως ήταν φορέας του νέου κορωνοϊού.

Εντός του αεροσκάφους επικράτησε χάος για περίπου 10 λεπτά, ενώ το αεροπλάνο άρχισε να τρέμει όταν έπεσε σε κενά αέρος. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο από το εσωτερικό του αεροπλάνου, οι επιβάτες απαγγέλλουν κομμάτια από το κοράνι, προσεύχονται, κλαίνε και ουρλιάζουν, καθώς το αεροσκάφος σείεται από τις αναταράξεις.

Όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της IndiGo, κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό της 11ης Ιούλη, όταν η πτήση 6E 9822 έπεσε σε κενά αέρος, λίγο πριν την προσγείωση.

Δείτε το βίντεο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share