Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Πέθανε παραπληγικός από φωτιά στο σπίτι του

Σοκ για το νησί

3 Αυγούστου 2020 10:23
Τραγωδία: Πέθανε παραπληγικός από φωτιά στο σπίτι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε στον οικισμό του Πετρά στη Σητεία το πρωί της Κυριακής (2/8), με έναν παραπληγικό να πεθαίνει από φωτιά στο σπίτι του, με την υπόθεση να συγκλονίζει την Κρήτη.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με το anatolh.com που ήταν παραπληγικός φαίνεται να έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις μετά από βραχυκύκλωμα στο σημείο που βρισκόταν ο υπολογιστής του, κοντά στο κρεβάτι του, ενώ το νησί θρηνεί και τον πρόσφατο θάνατο επιβάτη μοτοσικλέτας.

Τον 64χρονο άνδρα φέρεται να εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο όταν τον επισκέφτηκε στο σπίτι του. Όταν άνοιξε την πόρτα στον χώρο υπήρχε καπνός -τα παράθυρα ήταν όλα κλειστά- και δυστυχώς στο κρεβάτι του ήταν νεκρός με εγκαύματα.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Νεκρός εντοπίστηκε κολυμβητής που αγνοείτο στην Κόρινθο

Στη θαλάσσια περιοχή των Αγ. Θεοδώρων Κορίνθου εντοπίστηκε νεκρός από διερχόμενο σκάφος ο 75χρονος αγνοούμενος ημεδαπός κολυμβητής που αγνοείτο από χθες το πρωί. Ακόμη μία τραγωδία μετά τον 35χρονο ψαροντουφεκά, που εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί και ο οποίος αναζητείτο τις τελευταίες ημέρες.

Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Ισθμίων Κορίνθου και με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο άτυχος 75χρονος αναγωρίστηκε από τους οικείους του.

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 41χρονος έπειτα από δάγκωμα φιδιού

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας μετά τον θάνατο ενός 41χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από δάγκωμα φιδιού το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο 41χρονος βρίσκονταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο σε αγροτική έκταση πλησίον των Αμοργιανών Βάλτου, όταν τον δάγκωσε φίδι. Επίσης, ένας 16χρονος δαγκώθηκε από φίδι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου. Η ιατρός και το προσωπικό που βρίσκονταν εκεί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες επί περίπου μία ώρα προκειμένου να τον σώσουν χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν. Η σορός του 41χρονου θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share