Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί παρέσυρε ποδηλάτισσα και την παράτησε

Ποια η κατάσταση της γυναίκας;

29 Ιουλίου 2020 14:06
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί παρέσυρε ποδηλάτισσα και την παράτησε
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ υπήρξε στη Θεσσαλονίκη, αφού οδηγός ταξί παρέσυρε μια ποδηλάτισσα, με μια γυναίκα να καταγγέλλει χθες (28/7) με ανάρτησή της το περιστατικό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή της, το τροχαίο έγινε την περασμένη Παρασκευή (24/7) στην Εγνατία, στο ύψος της ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, ένα ταξί παρέσυρε ποδηλάτισσα και εξαφανίστηκε, ενώ πρόσφατα ένα θανατηφόρο τροχαίο έλαβε τόπο στην Ηλεία.

Η γυναίκα τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Όποιος είδε ή γνωρίζει κάτι, μπορεί να επικοινωνήσει με το 100.

Αναλυτικά τα όσα γράφει στην ανάρτησή της:

«Την Παρασκευή 24/7 στις 14.45 έγινε ένα ατύχημα στην Εγνατία με κατεύθυνση προς κέντρο ακριβώς πριν τη στάση Καμάρα μπροστά στην ΕΥΑΘ. Μια κοπέλα με ποδήλατο σπρώχτηκε από ένα ταξί με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω από το ποδήλατο και να συρθεί στην άσφαλτο καταλήγοντας κάτω από το λεωφορείο που βρισκόταν σταματημένο στη στάση εκείνη τη στιγμή.

Ο οδηγός ταξί που παρέσυρε την κοπέλα απλώς έφυγε από το σημείο χωρίς να σταματήσει καν να δει εάν ήταν καλά. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στα επείγοντα μετά από λίγο. Παρακαλώ πολύ εαν κάποιος είδε κάτι να στείλει ινμποξ έτσι ώστε να καταφέρουμε να βρούμε τον οδηγό ταξί που εγκατέλειψε το κορίτσι στην άσφαλτο. Έχει ενημερωθεί και η τροχαία».

Ιερέας και η κόρη του οι νεκροί από το τροχαίο στην Εθνική Οδό

Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε , στην ΠΑΘΕ, στο ύψος των διοδίων του Αιγινίου Πιερίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπό συνθήκες που ερευνώνται, το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν ο 70χρονος ιερέας και η 46χρονη κόρη του, ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η κόρη κατέληξε λίγο αργότερα.

Στο ίδιο όχημα επέβαινε και ο γιος της άτυχης γυναίκας, ηλικίας περίπου 20 ετών, που απεγκλωβίστηκε από κλιμάκιο της πυροσβεστικής. Ο νεαρός υπέστη τραύματα, τα οποία δεν εγκυμονούν, ωστόσο, κινδύνους για την υγεία του. Το όχημα κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη και το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τα διόδια. Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας και η κίνηση είναι αυξημένη

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share