Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης

«Βάφτηκε» με αίμα η άσφαλτος

28 Ιουλίου 2020 09:56
Τραγωδία: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φονικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 08:30 το πρωί της Τρίτης στην ΠΑΘΕ, μετά τον Κορινό Πιερίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο 465ο χιλιόμετρο, λίγες μέρες μετά την ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε και στη Χαλκιδική!

Συγκεκριμένα, ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλα δύο.

Αυτή την ώρα έχει κλείσει η μεσαία και η δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Επί τόπου βρίσκονται άνδρες της Πυροσβεστικής από την περιοχή της Λεπτοκαρυάς με 4 υδροφόρα οχήματα, για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των ατόμων.

Φρικτό τροχαίο στη Μύκονο: Νεκρή 18χρονη που έπεσε με το αυτοκίνητο στο γκρεμό

Μια 18χρονη Ιταλίδα τουρίστρια σκοτώθηκε στα Χουλάκια της Μύκονου σε τροχαίο ατύχημα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε στον γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια παρέα αλλοδαπών κοριτσιών επισκέφθηκε το «νησί των ανέμων» για να κάνει ονειρεμένες διακοπές το φετινό καλοκαίρι, οι οποίες όμως μετατράπηκαν σε εφιάλτη τα ξημερώματα της Πέμπτης λίγο μετά τη βραδινή τους διασκέδαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μύκονο, επί της επαρχιακής οδού Αγίου Στεφάνου-Φαναρίου, δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση με επιβαίνοντες συνολικά οκτώ αλλοδαπές γυναίκες, εξετράπησαν της πορείας τους διαδοχικά και κατέπεσαν στο γκρεμό. Τα δύο οχήματα έπεσαν από μεγάλο ύψος σε βραχώδες παραλιακό σημείο.

Αποτέλεσμα του σοβαρού ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός μιας 18χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός των υπολοίπων επιβαινόντων σε αυτά. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι υπόλοιπες τουρίστριες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μια τραγωδία αντίστοιχη με εκείνη στην Κύπρο και θύμα μια 19χρονη κοπέλα.

Σοκαριστικό τροχαίο στα Χανιά: Μία νεκρή και δύο σοβαρά τραυματίες (photo)

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 4 το απόγευμα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο ύψος του Καλαμιού στα Χανιά, με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση. Επίσης, είχαμε ακόμα μία τραγωδία με πέντε παιδιά ηλικίας 3 ως 14 ετών από την ίδια οικογένεια, να χάνουν τις ζωές τους σε τροχαίο.

Από την σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο οχημάτων, η οποία έλαβε χώρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά δύο ακόμα άτομα, ενώ στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, αφού χρειάστηκε απεγκλωβισμός από τα αυτοκίνητα που συνεθλίβησαν, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του τοπικού μέσου zarpanews.gr.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ στο περιστατικό βρέθηκε και αρμόδιο κλιμάκιο της Τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας (η ουρά των αυτοκινήτων ξεπερνά το ένα χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα) και έπειτα την προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share