Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χαμός στη Λέσβο: Ηλικιωμένος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ομάδα διαδηλωτών

Ποια η κατάσταση των τραυματιών;

22 Ιουλίου 2020 09:52
Χαμός στη Λέσβο: Ηλικιωμένος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ομάδα διαδηλωτών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικρατεί στη Λέσβο, καθώς δεν είναι μονάχα το θέμα της φωτιάς που μαίνεται στη Θέρμη, αλλά προστέθηκε σε αυτό και ο τραυματισμός έξι ατόμων από ηλικιωμένο οδηγό, ο οποίος προκάλεσε τροχαίο πέφτοντας με το αυτοκίνητό του σε ομάδα διαδηλωτών.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπως και ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στους συγκεντρωμένους.

Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί από τις 20:30 μετά από διαδικτυακή πρόσκληση στην οποία έγραφαν ότι «το νησί κινδυνεύει». Σύμφωνα πάντα με τις αναρτήσεις επρόκειτο να συγκροτήσουν περίπολα προκειμένου να εμποδίζουν μετανάστες από το να βάλουν φωτιές. Υποστήριζαν μεταξύ άλλων ότι η πυρκαγιά που ξέσπασε την Τρίτη (21/7) στα βουνά της Θερμής ξεκίνησε από μετανάστες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται το ΑΠΕ, έξω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ επιτέθηκαν σε βαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στελέχη ΜΚΟ που διέφυγαν με την επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ κάποιες ομάδες συγκεντρωμένων κατά διαστήματα κινήθηκαν και προς τον καταυλισμό της Μόριας.

Τροχαίο ΔΕΗ - Έξι τραυματίες

Τροχαίο στη ΔΕΗ - Έξι τραυματίες https://stonisi.gr/post/10213/sfageio-mprosta-sth-deh

Posted by Στο Νησί on Tuesday, July 21, 2020

Πηγή: Stonisi.gr

Απίστευτο: Οδηγός παρέσυρε μητέρα με το παιδί της και τους εγκατέλειψε

Απίστευτο και, παράλληλα, εξοργιστικό είναι αυτό που συνέβη στην Πάτρα, με έναν ασυνείδητο οδηγό να παρασέρνει μητέρα και παιδί με το αυτοκίνητό του και, μάλιστα, να τους εγκαταλείπει, ενώ προ ημερών στην πόλη μια μητέρα εγκατέλειψε για αδιανόητο λόγο τα παιδιά της.

Ο οδηγός εγκατέλειψε τα θύματά του, τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Μητέρα και παιδί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, είναι καλά στην υγεία τους, ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να ανακαλύψει τον επικίνδυνο οδηγό.

Σοκ στην Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός σε 14χρονη - Τη χτύπησαν με σιδηρολοστό

Άγρια επίθεση δέχθηκε ένα 14χρονο κοριτσάκι στην Κάτω Αχαϊα.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η ανήλικη μεταφέρθηκε αιμόφυρτη γύρω στις 7 το βράδυ του Σαββάτου, στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 14χρονη κοπέλα είχε χτυπηθεί με σιδερολοστό στο σαγόνι και με γροθιές στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Την ανήλικη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας οι γονείς της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί επεισόδιο στον καταυλισμό που διαμένει το κοριτσάκι, την αιτία των οποίων εξετάζει η αστυνομία.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, συνελήφθησαν δύο Ρομά, ένας 30χρονος και ένας 17χρονος που φέρεται, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, να είναι οι δράστες της επίθεσης. Σήμερα το πρωί, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share