Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Μητέρα εγκατέλειψε τα τρία ανήλικα παιδιά της και πήγε στην Αθήνα

Ηλικίας 10,8 και 5 ετών

19 Ιουλίου 2020 18:25
Πάτρα: Μητέρα εγκατέλειψε τα τρία ανήλικα παιδιά της και πήγε στην Αθήνα

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής στην Πάτρα, ότι μια μητέρα εγκατέλειψε τα τρία ανήλικα παιδιά της για να πάει στην Αθήνα.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση, σε βάρος μιας αλλοδαπής που άφησε μόνα τους, τα τρία ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 10, 8 και 5 ετών προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα, θέτοντας με την πράξη της αυτή σε κίνδυνο την ζωή και την σωματική τους ακεραιότητα. Ακόμα ένα περιστατικό που αναστατώνει την Πάτρα, μετά και από τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 14χρονης.

Τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν, προσωρινά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σε παιδιατρική κλινική νοσοκομείου, προκειμένου να φιλοξενηθούν μέχρι να βρεθεί κατάλληλος χώρος για την περαιτέρω φιλοξενία τους.

Η διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση του συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού” στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.

Πάτρα: Ξεφάντωσαν σε πάρτι - Πάνω από 100 άτομα μαζεύτηκαν σε ταράτσα (Video)

Περισσότερα από 100 άτομα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε ταράτσα κτηρίου στην Πάτρα και ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ενώ, να δώσει εξηγήσεις για τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού που αποτυπώθηκαν από το γλέντι του αθλητικού ομίλου Υψηλάντη στην Αλίαρτο επιχείρησε να δώσει ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Κουτσούμπας.

Την ώρα που τα μέτρα για την αποφυγή ενός δεύτερου κύματος κορωνοϊού στη χώρα αυστηροποιούνται, στην Πάτρα νεαροί ξεφάντωσαν χωρίς ίχνος υπευθυνότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πάρτι που διοργανώθηκε στην ταράτσα υπήρχε και dj.

Συναγερμός στην Πάτρα: Αγνοείται σέρφερ (Video)

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες στις Λιμενικές Αρχές της Πάτρας καθώς, σύμφωνα με τις καταγγελίες, έχει χαθεί σέρφερ στην περιοχή της Πλαζ. Ενώ, άγρια επίθεση δέχθηκε ένα 14χρονο κοριτσάκι στην Κάτω Αχαϊα.

Πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, μετά τις καταγγελίες που έγιναν αργά το απόγευμα της Πέμπτης (09/07) σάρωσε για ώρες τη θαλάσσια περιοχή. Έρευνες διεξήχθησαν για τον εντοπισμό του αγνοούμενου σέρφερ και από στεριάς. Ωστόσο, μέχρι αργά το βράδυ δεν τον είχαν εντοπίσει.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι έρευνες ξεκίνησαν πάλι με το πρώτο φως της ημέρας και μέχρι στιγμής ο σέρφερ δεν έχει εντοπιστεί.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share