Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός σε 14χρονη - Τη χτύπησαν με σιδηρολοστό

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

6 Ιουλίου 2020 10:43
Σοκ στην Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός σε 14χρονη - Τη χτύπησαν με σιδηρολοστό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγρια επίθεση δέχθηκε ένα 14χρονο κοριτσάκι στην Κάτω Αχαϊα.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η ανήλικη μεταφέρθηκε αιμόφυρτη γύρω στις 7 το βράδυ του Σαββάτου, στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 14χρονη κοπέλα είχε χτυπηθεί με σιδερολοστό στο σαγόνι και με γροθιές στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Την ανήλικη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας οι γονείς της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί επεισόδιο στον καταυλισμό που διαμένει το κοριτσάκι, την αιτία των οποίων εξετάζει η αστυνομία.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, συνελήφθησαν δύο Ρομά, ένας 30χρονος και ένας 17χρονος που φέρεται, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, να είναι οι δράστες της επίθεσης. Σήμερα το πρωί, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Άγριος ξυλοδαρμός 20χρονης από 2 γυναίκες - Της έσπασαν σαγόνι και μύτη (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 20χρονης από δύο άλλες γυναίκες στο Πόρτσμουθ της Βρετανίας. Επίσης, σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Αυστραλία βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το άγριο ξύλο μιας 15χρονης από μια ομάδα 8 κοριτσιών.

Οι κλωτσιές και οι μπουνίες που δέχθηκε η κοπέλα της προκάλεσαν κάταγμα στο σαγόνι και στη μύτη. Το σκληρό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η μητέρα του θύματος της επίθεσης σε μια προσπάθεια να βρεθούν πληροφορίες για τις δύο δράστριες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι δύο γυναίκες χτυπούν επανειλημμένα με κλωτσιές στο πρόσωπο την 20χρονη, η οποία κάποια στιγμή φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις της.

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα άγρια επίθεση. Οι έρευνές μας είναι σε εξέλιξη και καλούμε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί μας» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της άγριας επίθεσης που οδήγησε την 20χρονη στο νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share