Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Στην Αλίατρο έπαθαν... Γουδή και επικράτησε το αδιαχώρητο σε πανηγύρι - Στην παρέα τους ο Δήμαρχος και βουλευτές

Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα

6 Ιουλίου 2020 09:30
Στην Αλίατρο έπαθαν... Γουδή και επικράτησε το αδιαχώρητο σε πανηγύρι - Στην παρέα τους ο Δήμαρχος και βουλευτές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες εικόνες συνωστισμού εκτυλίχθηκαν σε γλέντι αθλητικού ομίλου στην Αλίαρτο, μετά τις απαράδεκτες εικόνες από το Γουδή, όπου έδωσαν το παρών βουλευτές αλλά και ο δήμαρχος Λειβαδιάς.

Μετά το... χαμό που έγινε σε παραδοσιακό γλέντι στο Άλσος Ελληνικού Στρατού στου Γουδή, όπου παρέστησαν πάνω από 1.500 άτομα, η Αλίαρτος πήρε τη... σκυτάλη του συνωστισμού σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Πρόκειται για εκδήλωση του αθλητικού ομίλου Υψηλάντη με καλεσμένη την λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα. Τα τραπέζια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στήθηκαν σε ανοιχτό χώρο, αλλά χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους.

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στην εκδήλωση, όπου δεν τηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις και όπου τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό ήταν, ο δήμαρχος Λιβαδειάς Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κουτσούμπας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου και άλλοι.

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Εννέα νέα κρούσματα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι καταγράφηκαν 9 νέα κρούσματα κορωνοϊού, έως τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (05.07.2020), εκ των οποίων τα 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της Ελλάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα λόγω του εντοπισμού πολλών κρουσμάτων από αυτή εδώ την χώρα, απαγόρευσε ξανά την είσοδο στους κατοίκους της. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3519 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 54.8% άνδρες. Δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 192 θάνατοι.

Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 11 (54.5% άνδρες). Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Από το σύνολο των 3519 κρουσμάτων, 816 (23.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1933 (54.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση. Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 47 έτη (εύρος 0 έως 102 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 76 έτη (εύρος 35 έως 102 ετών).

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share