Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέα τραγωδία στην Φθιώτιδα: 34χρονος νεκρός σε τροχαίο

Σοκ στην περιοχή

20 Ιουλίου 2020 11:12
Νέα τραγωδία στην Φθιώτιδα: 34χρονος νεκρός σε τροχαίο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην Φθιώτιδα, μετά τη δολοφονία του 66χρονου περιπτερά στην Αταλάντη, αφού ένας 34χρονος Αλβανικής καταγωγής σκοτώθηκε σε τροχαίο, οδεύοντας στην παραλία του Κέδρου στην Αρκίτσα.

Όταν έφτασε στον ανισόπεδο κόμβο της Αρκίτσας από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο αφού χτύπησε δεξιά στα κιγκλιδώματα ανατράπηκε μέσα στο δρόμο.

Δυστυχώς ο οδηγός σκοτώθηκε επί τόπου και όταν διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΥ Αταλάντης απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το ΑΤ Αταλάντης, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr.

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Ρόδο: Νεκρό νεαρό παλικάρι σε τροχαίο

Νέο τροχαίο δυστύχημα συγκλονίζει και πάλι το νησί της Ρόδου καθώς λίγο μετά τις 17:20, έχασε τη ζωή του νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας που κινούνταν από την περιοχή του Mόντε Σμιθ προς το ΜΗ.ΔΙΑ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιοι της Τροχαίας, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο ο 27χρονος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός. Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Στο σημείο βρίσκεται αυτή την ώρα κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου και διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία για το νησί! Μάλιστα σοβαρό τροχαίο είχε και γνωστός Έλληνας μπασκετμπολίστας.

Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τα Ιωάννινα - 2 νεκροί

Ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου στην Ιόνια Οδό, στο ρεύμα προς Ιωάννινα, μεταξύ Τερόβου και Γοργόμυλου. Ο τραγικός απολογισμός είναι δύο νεκροί και ένας τραυματίας.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα εξετράπη της πορείας του. Από το όχημα ανασύρθηκε νεκρό το ένα άτομο, ενώ το δεύτερο κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο τρίτος τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο. Ακόμα ένας 55χρονος έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο νωρίτερα μέσα στη μέρα.

Στο όχημα επέβαιναν τρεις αλλοδαποί από τη Σομαλία, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και οχήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Για αρκετή στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του δυστυχήματος, η κυκλοφορία διεκόπη με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share