Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

16χρονη η νεκρή στα Τρίκαλα - Νέα τροπή στην υπόθεση

Ραγδαίες εξελίξεις

15 Ιουλίου 2020 11:28
16χρονη η νεκρή στα Τρίκαλα - Νέα τροπή στην υπόθεση
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην πρωτοφανή υπόθεση που συγκλονίζει από το πρωί της Τετάρτης τα Τρίκαλα, καθώς εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας με χτυπήματα σε πρόσωπο και σώμα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε νεκρή έξω απ’ το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον ομώνυμο λόφο ήταν γύρω στα 30, λόγω του σωματότυπου και των χτυπημάτων που έφερε στο πρόσωπο και στο σώμα, όμως τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ανήλικο κορίτσι.

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για 16χρονη, Αλβανικής καταγωγής, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της.

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία-νεκροτομή. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

42χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της - Σοκ στην Ηλεία

Σοκ στην Ηλεία με μια γυναίκα, περίπου 42 ετών, εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας, μέσα στο αυτοκίνητο της, στο Κούμανι του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Επίσης, πριν 3 μέρες εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα μαχαιρωμένη στο λαιμό στην περιοχή της Παγόδας στον Πειραιά.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από το Patrisnews, κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Πηγές προσκείμενες στο κοντινό περιβάλλον της οικογένειας της αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα, που μπορεί να την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Θρίλερ στην Βούλα: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στο διαμέρισμά της χωρίς τα ρούχα της

Μια γυναίκα περίπου 45 χρονών εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα. Τραγωδία είχαμε και στη Θεσσαλονίκη με έναν 31χρονο αναβάτη να χάνει τη ζωή του μετά από σύγκρουση με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε χωρίς να φοράει τα ρούχα της. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

44χρονη γυναίκα μόνο με τα εσώρουχα βρέθηκε νεκρή έξω από σχολείο - Το κεφάλι της ήταν...

Μια 44χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί στη Βέροια έξω από σχολείο και συγκεκριμένα επί της οδού 25ης Μαρτίου, απέναντι από το 6ο Γυμνάσιο της πόλης.

Το πτώμα της γυναίκας βρισκόταν εκτός δρόμου και ήταν χωρίς ρούχα (μόνο με εσώρουχα). Το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια μπλούζα, ενώ δεν είχε εμφανή εξωτερικά τραύματα που να υποδηλώνουν την αιτία θανάτου της. Ακόμα μία τραγική είδηση μετά την ηρωίδα μαμά που σκοτώθηκε όταν προσπάθησε να σώσει τα παιδιά της από αυτοκίνητο που έτρεχε έξω από το σχολείο!

Στο σημείο έσπευσαν πολλές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη σορό, ενώ υπήρξε ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να μην δουν τα παιδιά του 6ου Γυμνασίου τις εικόνες, καθώς εκείνη την ώρα προσέρχονταν στο σχολείο τους. Φως στα αίτια του θανάτου θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να διενεργηθεί εντός της ημέρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share