Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Σοκ: Μαμά σκοτώθηκε όταν προσπάθησε να σώσει τα παιδιά της από αυτοκίνητο που έτρεχε έξω από το σχολείο!

Θυσιάστηκε για να σώσει τα παιδιά της

3 Μαρτίου 2020 09:18
Σοκ: Μαμά σκοτώθηκε όταν προσπάθησε να σώσει τα παιδιά της από αυτοκίνητο που έτρεχε έξω από το σχολείο!

Αυτή η ηρωίδα μαμά σκοτώθηκε όταν προσπάθησε να σώσει τα παιδιά της από αυτοκίνητο που έτρεχε έξω από το σχολείο.

Η αγάπη της μάνας δεν μπορεί να ξεπεράσει τίποτα και όλες οι μανάδες θα έκαναν τα πάντα για τα παιδιά τους, όπως και αυτή η μάνα που έσωσε την κόρη της από βέβαιο θάνατο!

Η Kharisma, μαμά τριών παιδιών, σκοτώθηκε όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που έτρεχε με απίστευτα μεγάλη ταχύτητα μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και τη χτύπησε. Η Kharisma είχε πάει στο σχολείο την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, για να πάρει τα δυο της παιδιά και ένα φίλο τους και με ασπίδα το κορμί της, τα έσωσε, θυσιάζοντας τη ζωή της.

Το περιστατικό συνέβη στο Texas σε δρόμο έξω από το σχολείο με ένα αυτοκίνητο εκτός ελέγχου, ο οδηγός του οποίου φέρεται να «αποπροσανατολίστηκε» την ώρα που πήγαινε να παραλάβει τα εγγόνια του από το σχολείο. Πάτησε γκάζι αντί για φρένο χτυπώντας πρώτα ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια τη Kharisma

Η Kharisma εκτός από μαμά τριών παιδιών, ήταν και νοσοκόμα στο νοσοκομείο του Πρόβιντενς με τους συναδέλφους της να δηλώνουν σοκαρισμένοι από την απώλεια της φίλης και συναδέλφου τους.

Ήταν επίσης βετεράνος του στρατού έχοντας λάβει το βαθμό του λοχία και είχε υπηρετήσει στο Ιράκ πριν μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ήθελε πολύ να γίνει μητέρα και να είναι κοντά στα παιδιά της μέχρι το τέλος της ζωής της.

Το να πεθάνεις για να σώσεις τη ζωή κάποιου είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης. Ο θάνατος της Kharisma έδειξε πόσο πολύ αγαπούσε τα παιδιά της. Χωρίς δεύτερη σκέψη έβαλε το σώμα της μπροστά και δημιούργησε μια ασπίδα για να σώσει τις ζωές των παιδιών έξω από το δημοτικό σχολείο Tippin στο δυτικό El Paso του Τέξας.

Μάρτυρες λένε ότι η Kharisma είδε το αυτοκίνητο να επιταχύνει και να κατευθύνεται προς εκείνη και τα τρία παιδιά και αμέσως έτρεξε να μπει μπροστά σπρώχνοντας τα παιδιά πίσω της. Το σχολείο άνοιξε ήδη λογαριασμό στο GoFundMe για να βοηθήσει την οικογένεια.

Μαμά σκοτώθηκε για τα παιδιά της

«Το σχολείο μας σήμερα θρηνεί την αδιανόητη απώλεια μιας μάνας που δεν δίστασε μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τα παιδιά της και έβαλε το σώμα της ασπίδα για να τα σώσει. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί αυτή την οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και ας τους δώσουμε όση περισσότερη αγάπη μπορούμε».

Η ιστορία αυτή εκτός του ότι είναι συγκλονιστική, πρέπει να μας κάνει να θυμόμαστε ότι όλα είναι πιθανά στη ζωή κι ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε εμάς ή σε οποιαδήποτε άλλη μαμά. Η Kharisma είναι μια ηρωίδα που αξίζει να θυμόμαστε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share