Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νεκρός 31χρονος αναβάτης μηχανής που συγκρούστηκε με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Θρήνος...

26 Μαΐου 2020 11:40
Νεκρός 31χρονος αναβάτης μηχανής που συγκρούστηκε με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 31χρονος αναβάτης δικύκλου έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη αργά χθες το βράδυ, στην εξωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ευκαρπίας και στο ρεύμα προς Αθήνα. Επίσης, ανατριχίλα προκαλεί ένα φοβερό τροχαίο, που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Δωρυλαίου στην Πάτρα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Σοκαριστικό τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στη Λ. Μαραθώνος χθες (23/5) το βράδυ, με μία οδηγό να χάνει πλήρως τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να πέσει μια κολώνα, χωρίς όμως να πάθει ζημιά ευτυχώς.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου, η 25χρονη οδηγός χρησιμοποιούσε το κινητό της τηλέφωνο ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα να αποσπαστεί η προσοχή της και να χάσει την αίσθηση του χώρου. Το συμβάν έγινε περίπου στις 21:00 στο ύψος του Νέου Βουτζά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο κινητήρας του αυτοκινήτου έχει «ανέβει» μέχρι το ταμπλό του αυτοκινήτου, μάρκας Smart, ενώ ένα «διπλό» τροχαίο σοκάρει την Κρήτη.

Η νεαρή οδηγός, κάτοικος Νέας Μάκρης, κατάφερε να βγει μόνη της από το αυτοκίνητο, που είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί σε νοσοκομείο όπερ κι εγένετο, παρότι είχε τις αισθήσεις της και πέρα από μικρές αμυχές και βέβαια το ψυχολογικό σοκ, ήταν ευτυχώς σε καλή κατάσταση.

Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο πρίγκιπας Όττο της Έσσης

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα με την μοτοσυκλέτα του (Ducati) βρέθηκε ο Γερμανός πρίγκιπας, το ατύχημα συνέβη από πρόσκρουση σε κιγκλιδώματα σε έναν βαυαρικό αυτοκινητόδρομο. Ωστόσο οικογενειακό δυστύχημα με έναν νεκρό συνέβη και στην Αλεξανδρούπολη.

Ο πρίγκιπας Όττο της Έσσης πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής αφότου έπεσε από την 20.000 ευρώ μηχανή του και χτύπησε στο κιγκλίδωμα κοντά στην λίμνη Κονστάνς. Ο 55χρονος πρίγκιπας – επιχειρηματίας που στην κατοχή του είχε πολλά franchise γνωστής αλυσίδας fast food στην νότια Γερμανία – πέθανε επί τόπου, σύμφωνα με την Bild.

Ο Όττο καταγόταν από μια γερμανική βασιλική δυναστεία με συνδέσεις με τους ηγέτες της Πρωσίας και θεωρείται ότι είναι μακρινός συγγενής της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Η αιτία του ατυχήματος δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη, αλλά η μοτοσικλέτα θεωρείται ότι άρχισε να στροβιλίζεται μετά την προσπέραση ενός άλλου οχήματος με μεγάλη ταχύτητα. «Για λόγους που δεν είναι ακόμη γνωστοί, ο αναβάτης έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, άρχισε να στροβιλίζεται και έπεσε στο σιδηροδρομικό κιγκλίδωμα» αναφέρει έκθεση της αστυνομίας. Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως ο πρίγκιπας τυφλώθηκε από τον ήλιο – όπως είχε συμβεί με το ατύχημα του πρίγκιπα Φιλίππου – ή εάν επηρεάστηκε από την θερμοκρασία. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην τοπική εφημερίδα TZ, πως το ατύχημα θα μπορούσε να προκληθεί από υπερβολική ταχύτητα.

Το 2010, ο πρίγκιπας είχε αφαίρεση 7 πόντων από το δίπλωμά του και μια απαγόρευση οδήγησης για εννέα μήνες, λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Ωστόσο, διέφυγε από ποινικές κατηγορίες αφού πλήρωσε πρόστιμο 3.600 ευρώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής εκείνης.

Ο πρίγκιπας Όττο ήταν μέλος του οίκου της Έσσης- Φιλιπσθάλ, μιας δυναστείας που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα. Η οικογένεια συνδέεται με τον Φρειδερίκο Γουίλιαμ ΙΙ της Πρωσίας, έναν σημαντικό Γερμανό κυβερνήτη κατά την διάρκεια των Ναπολεόντειων Πολέμων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share