Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ερέτρια: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 51χρονος δάσκαλος για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας

Εξελίξεις στην υπόθεση

9 Ιουλίου 2020 15:54
Ερέτρια: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 51χρονος δάσκαλος για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Προφυλακιστέος κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Χαλκίδας ο 51χρονος δάσκαλος από την Ερέτρια, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Παράλληλα, σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση αποπλάνησης στην Ηλιούπολη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο εκπαιδευτικός απολογούνταν για περίπου 2,5 ώρες και εν συνεχεία αποφασίστηκε η κράτησή του στις φυλακές Γρεβενών, όπου θα μεταφερθεί. Ο 51χρονος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι τον συνέλαβαν για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην Γ΄ Γυμνασίου.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους.

Ερέτρια: Σε αυτό το σημείο έπιασαν τον 51χρονο δάσκαλο να αποπλανεί την 14χρονη

Μετά από τον δάσκαλο στην Ηλιούπολη, ακόμα μια υπόθεση έχει συγκλονίσει, όταν μία γυναίκα πήγε στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας και κατέθεσε γραπτώς ότι δάσκαλος ετών 51, διατηρούσε ερωτική σχέση με μια 14χρονη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τον εκπαιδευτικό, για να διαπιστώσουν εάν ισχύει. Η σύλληψή του έγινε επ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού, την ώρα που ο δάσκαλος βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με το ανήλικο κορίτσι.

Όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του MEGA, πρόκειται για ένα απόμερο σημείο, όπου οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πηγαίνουν συχνά ζευγάρια.

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Χαλκίδας, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη. Κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο άνδρας έχει οικογένεια και ασχολείται με τα κοινά, με τον διευθυντή του σχολείου να υποστηρίζει ότι πρόκειται για πρότυπο εκπαιδευτικού και ανθρώπου.

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού, ενώ το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ήδη, έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

“Ήταν μαζί για χρόνια”: Σοκάρουν μαρτυρίες για την αποπλάνηση 15χρονης μαθήτριας από καθηγητή στην Εύβοια!

Αυτή τη φορά συνελήφθη δάσκαλος για αποπλάνηση μαθήτριας που τώρα πηγαίνει στο Γυμνάσιο. Ο 51χρονος εκπαιδευτικός ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Σε κατάσταση σοκ η μαθήτρια από τις διαστάσεις του θέματος…

Μέσα σε λίγα 24ωρα, αποκαλύπτεται και δεύτερη σύλληψη εκπαιδευτικού για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας, μετά την περίπτωση του 44χρονου καθηγητή Γυμνασίου στην Ηλιούπολη. Αυτή τη φορά, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, η σύλληψη έγινε στην Ερέτρια Ευβοίας, μετά από ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία.

Πιο συγκεκριμένα η σύλληψη του δασκάλου έγινε το βράδυ της Δευτέρας (06-07-2020) στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας. Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας, που πηγαίνει στο Γυμνάσιο. Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθως στον Ανακριτή Χαλκίδας όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη (09-07-2020).

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share