Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Ηλιούπολη: Σάλο προκαλούν οι απαγορευμένες φωτογραφίες του καθηγητή που είχε σχέση με την 14χρονη!

Οι φωτογραφίες που τον "έδεσαν"

8 Ιουλίου 2020 09:06
Ηλιούπολη: Σάλο προκαλούν οι απαγορευμένες φωτογραφίες του καθηγητή που είχε σχέση με την 14χρονη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πώς «ξεσκέπασαν» τον 44χρονο καθηγητή οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της 14χρονης μαθήτριας στην Ηλιούπολη;

Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο 44χρονος γόης καθηγητής στην Ηλιούπολη εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις παιδικής αποπλάνησης. Συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της μητέρας της 14χρονης – Ο καθηγητής έχει δύο παιδιά.

Στο θλιβερό «παζλ» της παιδικής αποπλάνησης προστέθηκε και η σοκαριστική υπόθεση στην Ηλιούπολη, με τον 44χρονο καθηγητή που διατηρούσε σχέση με την 14χρονη μαθήτριά του για περίπου έναν χρόνο. Ο καθηγητής Φυσικής και Μαθηματικών συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ύστερα από καταγγελία της μητέρας της 14χρονης, η οποία τους είδε μαζί, πριν από μερικές ημέρες, εκτός σχολείου.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News» στο MEGA, το μυστικό του 44χρονου πρόδωσαν οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης μαθήτριας, οι οποίες και ανάγκασαν τον καθηγητή να ομολογήσει την πράξη του.

Αυτή τη στιγμή οι έρευνες εστιάζουν στη γενικότερη δραστηριότητα του καθηγητή, συγκεκριμένα επιχειρείται να εξακριβωθεί εάν ο άντρας είχε συνάψει σχέση και με άλλες ανήλικες. Το στοιχείο που πυροδότησε τα σενάρια περί σχέσεων και με άλλα κορίτσια ήταν οι μαρτυρίες που ήθελαν τον καθηγητή να πείραζε λεκτικά τις μαθήτριές του και ορισμένες φορές να άγγιζε τα όρια της χυδαιότητας με αστεία του.

Η προσέγγιση

Ο καθηγητής, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσέγγισε την 14χρονη πριν από περίπου ένα χρόνο και ύστερα από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα.

Ο 44χρονος, που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, είχε πάει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share