Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Απαγωγή 10χρονης: «Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι» - Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της 33χρονης (Video)

Σοκαριστικές εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας

30 Ιουνίου 2020 17:35
Απαγωγή 10χρονης: «Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι» - Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της 33χρονης (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Σοκαριστικές εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, με τον πρώην σύζυγο της 33χρονης να σπάει τη σιωπή του στο MEGA. Ο πρώην σύζυγός της θεωρεί παντελώς αναληθή όσα ισχυρίζεται η 33χρονη και, κυρίως, ότι ο ίδιος την εξέδιδε, ενώ θα καταθέσει εντός των ημερών μήνυση εναντίον της.

Ο πρώην σύζυγός της 33χρονης, που έχει αποκλειστικά την επιμέλεια της 7χρονης σήμερα κόρης του, δεν πίστευε στα αυτιά του, όταν άκουσε ότι τον παρουσιάζει ως προαγωγό της και περισσότερο δεν άντεξε όταν διάβασε τους λόγους που την ανάγκασαν να αρπάξει το ανήλικο κορίτσι, προτάσσοντας ως κύρια αιτία την έλλειψη που ένιωθε για το ίδιο της το παιδί από το οποίο την απομάκρυνε ο ίδιος ο πατέρας.

«Τρομάζω με το πόσο αδίστακτη είναι» λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του MEGA και συμπληρώνει πως «ενώ έχει πει ότι πήρε τη 10χρονη για να την προστατέψει, δεν κοιτάει το ίδιο της το παιδί σε τι μπελά και πρόβλημα μπορεί να το βάλει».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην συζύγου της, εκείνος στα μέσα Φεβρουαρίου παίρνει την 7χρονη σήμερα κόρη του και φεύγουν για να ζήσουν σε πολύ της Βορείου Ελλάδος, κάτι που μαρτυρούν τα χαρτιά που έχει στα χέρια του από τους δικηγόρους.

Ένα μήνα μετά και χωρίς να έχει προηγηθεί καμιά επικοινωνία η 33χρονη ζητά να δει τη μικρή, εν μέσω κορωνοϊού. Εκείνος, σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA, της ξεκαθάρισε πως για να πάρει το παιδί «θα πάμε στην αστυνομία να δηλώσεις που θα μένει το παιδί και μου απάντησε »όχι, όχι αστυνομία»».

Ακόμα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, η μικρή του κόρη πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο. Είναι η περίοδος που αρχίζει το παιδί να εκμυστηρεύεται στον μπαμπά τις συνθήκες που σοκάρουν. «Το έβαζε τιμωρία στα γόνατα, το κλείδωνε στο σαλόνι και όταν η μικρή άνοιγε την πόρτα και πήγαινε να πιει νερό ή να πάει τουαλέτα τη χτυπούσε στο χέρι» λέει χαρακτηριστικά.

Ακόμα τονίζεται ότι ένα μήνα πριν την αρπαγή της δεκάχρονης η κόρη της κατηγορουμένης είχε γενέθλια, όπως αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγός της, η 33χρονη δεν έστειλε ούτε ένα μήνυμα για ευχές.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που είχε να την δει. Τρεις μήνες από τότε που έδωσε την επιμέλεια εξολοκλήρου στον πατέρα από μόνη της. «Με πήρε τηλέφωνο η πρώην πεθερά μου και μου είπε ότι η 33χρονη έχει φύγει και δεν την ενδιαφέρει ποιος θα μεγαλώσει το παιδί» είπε, ενθυμούμενος το πώς πήρε την επιμέλεια της 7χρονης.

«Όταν άκουσα αυτά που δήλωσε στην τηλεόραση, μου προκάλεσε γέλιο» λέει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στο να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει στα ΜΜΕ εξήγησε πως έγινε επειδή η κατάθεση της 33χρονης έχει βασιστεί σε δύο στοιχεία που αφορούν τη δική του τη ζωή: Η έλλειψη που ένιωθε για το δικό της το παιδί που δεν της επέτρεπε να το δει ο πρώην σύζυγός της και σε όσα λέει η ίδια ότι εκείνος την εξανάγκαζε στον αγοραίο έρωτα, αφού ο ίδιος κρατούσε τα λεφτά.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share