Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Aπαγωγή 10χρονης: Μήνυση κατά της 33χρονης κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση

29 Ιουνίου 2020 09:18
Aπαγωγή 10χρονης: Μήνυση κατά της 33χρονης κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης. Όπως μετέδωσε το MEGA, o πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε το κοριτσάκι στις 11 Ιουνίου έξω από το σχολείο της, δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση, για ψευδείς ισχυρισμούς, εναντίον της κοκκινομάλλας, μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε.

Σύμφωνα με δηλώσεις του θα κάνει το παν για να προστατέψει την κόρη τους, την επιμέλεια της οποίας έχει ο ίδιος. Παράλληλα, θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το δώρο που έκανε ο δικηγόρος της 33χρονης, που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης.

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», δήλωσε στο MEGA ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης.

Όπως λέει, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη. «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της».

Δείτε το βίντεο:

Απαγωγή 10χρονης: "Είναι το πιο μικρό ψάρι στην ιστορία...να πιάσουν τον καρχαρία"

Συγκλονίζει η θεία της 10χρονης που απήγαγαν στη Θεσσαλονίκη, αφού δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει αυτό που συμβαίνει. Μίλησε στον ΣΚΑΙ και ανέφερε ότι η μητέρα της είναι ράκος.

Η θεία της 10χρονης, σχολίασε τα όσα είπε η 33χρονη, ότι δηλαδή ήθελε να φροντίσει την μικρή γι αυτό και την κράταγε. Την ίδια ώρα αποκαλύψεις κάνει και ο πρώην της 33χρονης, ο οποίος θεωρεί ότι προσπαθεί να τον μπλέξει.

«Αυτό που δε μπορώ να πιστέψω με τίποτα είναι ότι ένα παιδί σηκώθηκε ένα πρωί να πάει στο σχολείο και αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί σε μια δομή…».

«Μία γυναίκα που θέλει να φροντίσει πραγματικά ένα παιδί, δε μπαίνει στη διαδικασία να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Όλα αυτά που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα στη μικρή, δε θεωρώ ότι ήταν ούτε φροντίδα, ούτε αγάπη… Είμαι έξω φρενών με την ομολογία της», δήλωσε.

Απαντώντας στο αν πιστεύει ότι η 33χρονη τα έκανε όλα μόνη της, η θεία του κοριτσιού απάντησε με νόημα:

«Σέβομαι το έργο που κάνουν οι Αρχές… Πιστεύω ότι αυτή είναι η μαρίδα. Εγώ θέλω να βρεθεί και ο καρχαρίας. Πιστεύω ότι είναι το πιο μικρό ψάρι σε όλη αυτή την υπόθεση».

Απαγωγή 10χρονης: "Μου ζήτησε να..." - Συγκλονίζει η 33χρονη μέσα από τις φυλακές

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως, ενισχύοντας το σενάριο ότι η 33χρονη κατηγορούμενη έδρασε ως μέλος κάποιου κυκλώματος. Ωστόσο, λίγη ώρα πριν μίλησε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης και τα λόγια του ανατρίχιασαν, δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Τα όσα αναφέρει η 33χρονη στο υπόμνημα, που υπέβαλλε μαζί με τον δικηγόρο της κ. Νουλέζα κατά τη διάρκεια της απολογίας της, είναι σοκαριστικά.

Η 33χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με την μικρή, ενώ περιέγραψε αναλυτικά πως εκείνη τη μέρα πήγε στο σχολείο της μικρής.

«Της είπα ότι ήταν πολύ μακριά και ότι θα πάρουμε ταξί και να μην ανησυχεί θα την γυρίσω εγώ. Χάρηκε με αυτό που της είπα και δεν έφερε καμία αντίρρηση ή αντίσταση».

Η κατηγορούμενη χαρακτήρισε την 10χρονη πολύ ώριμη για την ηλικία της. «Ήταν σαν να μιλούσα σε μία φίλη μου» αναφέρει.

Όσο για την χορήγηση του ηρεμιστικού, η 33χρονη υποστηρίζει ότι την Πέμπτη το βράδυ η 10χρονη είδε τον εαυτό της στην τηλεόραση. «Εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να σταματήσω τους χτύπους της καρδιάς μου. Πανικοβλήθηκα γιατί δεν ήξερα τι να κάνω. Πήγα κατευθείαν να πάρω ηρεμιστικά. Πήρα 2-3 για εμένα και κόβω μισό να το δώσω στην 10χρονη γιατί ήταν ταραγμένη».

«Δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή ότι έθετα την σωματική ακεραιότητα και την υγεία της 10χρονης σε κίνδυνο. Ήθελα απλά να ηρεμήσει» καταλήγει.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όσα είπε η 33χρονη:

Σύμφωνα μάλιστα με το Star, oι ισχυρισμοί της «κοκκινομάλλας» στην ανακρίτρια για την απαγωγή της μικρής προβληματίζουν τις αρχές. Τα κενά στην απολογία της δημιουργούν βάσιμες υποψίες ότι κάποιους προσπαθεί να καλύψει. Η κατηγορούμενη πάντως έφθασε στο σημείο να πει ότι το κορίτσι την αποκαλούσε «θεία» και ότι την έβλεπε ως «δεύτερη μαμά».

Η 33χρονη, όπως μεταδίδει το Star, ισχυρίζεται στην απολογία της ότι τις ημέρες που κρατούσε τη 10χρονη μίλησε μόνο με μια φίλη της στο τηλέφωνο. Μόνο που δε θυμάται, ούτε το τηλέφωνο, ούτε το επίθετο της πρώην συναδέλφου της. «Όσο ήταν η 10χρονη στο σπίτι είχα μιλήσει σίγουρα με τη φίλη μου τη Μαρία στο τηλέφωνο για να ακυρώσω ένα ραντεβού που είχαμε. Το ματαίωσα το απόγευμα της Πέμπτης γιατί της είπα ότι είχα μία δουλειά. Δε θυμάμαι το επίθετο της Μαρίας ούτε το τηλέφωνό της». Η 10χρονη δε θυμάται το τηλεφώνημα στη Μαρία.

Στην απολογία της η 33χρονη παραδέχεται ότι είχε καιρό να δει τη 10χρονη. Δεν έχει δώσει πειστική απάντηση γιατί τη στοχοποίησε και την απήγαγε.

«Έχω μετανιώσει για την πράξη μου, τώρα καταλαβαίνω τι έκανα. Όταν είδα ότι ήταν παραμελημένη η μικρή, δε σκέφτηκα να πάω στην αστυνομία. Σκεφτόμουν να παραδοθώ όμως φοβόμουν τον διασυρμό» ισχυρίστηκε η γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης.

Η 10χρονη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την απαγωγή. Και όμως, η κοκκινομάλλα ισχυρίζεται ότι το κορίτσι την έβλεπε με συμπάθεια.

«Με αποκαλούσε “θεία” και “δεύτερη μαμά”» είπε στην απολογία της. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί ότι η 10χρονη της ζήτησε να βγάλουν selfie.

«Αφού βγάλαμε τα μπιζού και παίζαμε, μετά με παρακάλεσε να βγάλουμε το μακιγιάζ. Κάναμε τα νύχια, βάζαμε κραγιόν, κάναμε ότι θα πηγαίναμε σε βάφτιση και παίζαμε. Με έβαψε και εμένα. Μου ζήτησε να βγούμε και μια φωτογραφία και έβγαλα selfie την οποία και έσβησα κατευθείαν» είπε η 33χρονη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share