Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

22χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε σπίτι - Θρίλερ στην Κρήτη

Συναγερμός στις Αρχές

22 Ιουνίου 2020 09:11
22χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε σπίτι - Θρίλερ στην Κρήτη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς ένας 22χρονος νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ekriti.gr, πρόκειται για έναν 22χρονο ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους στο Γάζι. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του νεαρού άνδρα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Επίσης, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Παρασκευής από τους πυροσβέστες της Π.Υ. Καρδίτσας και τους διασώστες της 8ης ΕΜΑΚ.

Άμεσα, στο σημείο έφτασε άμεσα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό ο οποίος δυστυχώς διαπίστωσε τον θάνατο του 22χρονου. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή ωστόσο από την πλευρά της αστυνομίας έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Τραγωδία: Νεκρός 45χρονος ναυτικός

Έχασε τελικά τη ζωή του ο 45χρονος ναυτικός, μέλος του πληρώματος του "BLUE STAR CHIOS", που κατά τη διάρκεια του χθεσινού προγραμματισμένου δρομολογίου του πλοίου (Πειραιάς – Πάτμος – Λειψοί – Λέρος – Κάλυμνος – Κως – Σύμη – Ρόδος – Κάρπαθος - Κάσος), έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

Το πλοίο, μετά το συμβάν πραγματοποίησε έκτακτη προσέγγιση στο λιμάνι του Σύρου. Ο 45χρονος Β' μάγειρας του πλοίου που παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τραγωδία είχαμε και στην Κάλυμνο με έναν 29χρονο να χάνει την ζωή του, κατά την διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος.

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος 54χρονος στον Υμηττό

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος στον Υμηττό, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη καθώς δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του.

Η κόρη του περιπατητή, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε πως ο πατέρας της ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ενώ τόνισε ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Επίσης, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Στην επιχείρηση ερευνών συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες «χτένιζαν» για δυο μέρες, την ορεινή περιοχή του Καρέα, όπου ο αγνοούμενος άνδρας συνήθιζε να κάνει τον περίπατό του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share